Nivea
Skin Regimen For Dry Skin

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
Verdi 267 kr 267 kr
Value pack
Verdi 267 kr 267 kr
Beskrivelse

Pakketilbud fra Nivea, for tørr hud.

* NIVEA Nourishing Day Cream er utviklet for å pleie tørr hud. Formelen med NIVEA Moisture care complex og naturlig mandelolje fukter huden intensivt i opptil 24 timer og balanserer hudens eget fuktighetsnivå. Kremen inneholder sheasmør og antioksidanter som fukter huden på dybden og gjør den myk. Kremen inneholder også SPF 15 som beskytter mot skader forårsaket av solen. Dermatologisk testet.

* Daily Essentials Dry Skin Gentle Cleansing Cream er en skånsom ansiktsrens, spesielt utviklet for tørr hud. Beriket med naturlig mandelolje og Hydra IQ som gir huden maksimal fuktighet og næring i 24 timer. Renser huden på dybden, smuss og makeup fjernes effektivt, mens rensemelken fukter og bevarer hudens naturlige fuktighetsbalanse. Den milde formelen lindrer huden, er mildt pleiende og er spesielt egnet for tørr hud.

* Daily Essentials Dry Skin Soothing Toner er en ansiktsrens, spesielt utviklet for tørr hud. Toneren fjerner effektivt smuss og sminke, samtidig som den strammer opp og fukter huden så at den beholder sin naturlige fuktighetsbalanse. Gir en beroligende og frisk følelse med en behagelig duft som varer lenge. Den milde formelen er alkoholfri og beriket med naturlig mandelolje og Hydra IQ, som gir huden maksimal fuktighet. Den milde formelen beroliger huden, er mildt pleiende og er spesielt egnet for tørr hud.

Artikkelnummer: C87489-35838-35842

Oppdag mer som Skin Regimen For Dry Skin

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.