Maria Åkerberg
Sun Protecting Oil SPF 15

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
249 kr
249 kr
Variant : 125 ml
Passer sammen med
Maria Åkerberg
125 ml
Beskrivelse

Sun Protecting Oil SPF 15 er en olje som gir både ansikt og kropp middels beskyttelse mot UV-stråler fra solen samt mot kald luft. Passer også for barn. Inneholder velgjørende Jojobaolje, mykgjørende Kokosolje og beskyttende Titandioksid, som gir et naturlig solfilter som pleier og beskytter huden. Titandioksid er det beste stoffet å bruke som solfilter, også for barn. Det er det stoffet som anbefales av hudleger, og vi har brukt det siden 1996. Titandioksid er et mineral som ligger på hudoverflaten og reflekterer solstrålene. Det trekker ikke inn i kroppen, og det demper ikke hudens varselssignaler, for eksempel at huden blir rød når den utsettes for mer sol enn den tåler. Aluminiumet i produktet er bundet til Titandioksidet og kan ikke frigjøres. Vi bruker naturlig Karoten som ekstraheres fra gulrøtter. Det er velgjørende for tørr hud og eksem, motvirker frie radikaler og bidrar til nydanning av celler. Karoten hjelper dessuten huden med å bli raskere brun. Produktet er naturlig selvkonserverende.

Artikkelnummer: 43824
Ingredienser

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Polyhydroxystearic Acid, Stearic Acid, Alumina**, Daucus Carrota Sativus (Carrot) Root Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Oil, Limonene*, Linalool*, Citral*, Geraniol*. *Components naturally present in essential oils.**Bonded to Titanium Dioxide.

Dosering og bruk

Fordel Sun Protecing Oil SPF 15 i hendene, og påfør den direkte på huden eller oppå ansiktskremen/kroppslotionen. Hvis du ønsker enda bedre beskyttelse mot solen, kan du kombinere produktet med Sun Lotion SPF 20 eller Protecting Lotion Outdoor. Gjenta påføringen i løpet av dagen, og alltid etter at du har badet. Husk at solbeskyttelsen kan havne på håndkleet når du tørker deg, eller hvis du ligger og soler deg. Sol deg med måte! Unngå solen midt på dagen, og ikke utsett små barn for direkte sollys. Overdreven soling kan forårsake solskader. Obs! Produktet kan smitte av på klær og møbler.

Oppdag mer som Sun Protecting Oil SPF 15

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.