SkinPlan
Ceramide Recovering Caps

Utgått Fri frakt over 199 kr
Farge :
Beskrivelse

SkinPlan Ceramide Recovering Caps

En 40-dagers kur for behandling som umiddelbart lindrer og pleier for sensitiv og tørr hud med lave beskyttelsessystemer. Inneholder 12% borageolja (borage-olje) som er en av de rikeste kildene til gamma-linolensyre (GLA). Bra for eksem og ekstremt tørr hud som flaker eller klør. Virker direkte beroligende.

Retinylpalmitat er verdsatt for sine styrkende egenskaper, og er også en effektiv antioksidant. Vitamin E forebygger rynker og leverflekker og forebygger / pleier strekkmerker og arr fra sår. Jojobaolje, reduserer hudens vanntap og er et utmerket smøremiddel og fuktighetskrem.

Innhold: 40 kapsler (0,3 ml / kapsel)

Bruk

Brukes hver kveld etter rens. Vri av toppen av kapselen og presse ut innholdet i håndflaten. Masser inn i ansiktet og på halsen. Etter påføring, kan du også legge på en lotion. Hvis du bruker et serum påfør Ceramide Recovery caps øverst.

Ingredienser

Cyclopentasiloxane,Cyclohexasiloxane,Parfum (Fragrance),BHT,Tocopherol,Retinyl Palmitate,Tocopheryl Acetate,Alpha-Isomethyl Ionone,Citronellol,Eugenol,Simmondsia Chinensis Oil,Borago Officinalis Seed Oil,Tristearin,Octyl Dodecanol,TRILINOLEIN,TRIOLEIN,TRIPALMITIN,TRILINOLENIN,TRIARACHIDIN,Trihydroxypalmit Amidohydroxypropyl Myristyl Ether

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet