Utgått Fri frakt over 499 kr
Produktet har utgått og kan ikke lenger bestilles.
Produktet har utgått og kan ikke lenger bestilles.
Beskrivelse

Dette er en klinisk bevist hudroller brukt for ansikt, hodebunn og kropp for å minimere skader på huden som arr og bristninger, cellulitter, rynker og fine linjer samt håravfall. 540 små mikro-nåler stimulerer kollagen produksjonen av hudceller slik at huden får tilbake sin elastisitet og hindrer skade på huden.

 • 540 mikronåler.
Bruk Skin Roller til: ####
 • Strekkmerker.
 • Akne arr.
 • Rynker og anti-aldring.
 • Hårtap.
 • Kirurgiske arr.
 • Cellulitter.

Velg riktig størrelse:

0,5 mm: Brukes primært i ansiktet for rynker og mindre arr, selv for å forebygge fremtidige rynker.Perfekt som en anti-aging. For menn som ønsker å behandle tynt hår eller forebygge hårtap , anbefaler vi  denne størrelsen som et alternativ.

1,00 mm: Brukes  lettere for overfladiske arr, nylig rynker, små rifter, mindre cellulitter, fastere hud. Kan også brukes mot dype akne arr i ansiktet.

1,50 mm: Passer for behandling av cellulitter og bristninger på kroppen.Passer godt mot dype arr og kirurgiske arr.

Användning

 1. Grundig rengjøre området i ansiktet eller kroppen og huden din Skinroller før behandling.

 2. Fukte huden. Det kan hjelpe når du ruller .

 3. Konsentrere seg og stress ikke.

 4. Rull frem og tilbake med rette drag og et moderat trykk. Rull ca ti ganger i samme retning, og deretter endre retning. Du må kjøre minst fire retninger: vertikalt, horisontalt og diagonalt begge veier.(Se bilde).

 5. Etter behandling, anbefaler vi at du bruker noen krem. Dette er fordi du nå har skapt tusenvis av mikro-hull, og huden er nå mye bedre i stand til å absorbere alle de stoffene som finnes i forskjellige serum og vitamin kremer. For best resultat, kombinere behandlingen med noen form for krem eller serum som passer for ditt formål. Vitamin C kremer er generelt veldig bra.

** Hvis du bruker SkinRollern i ansiktet så det anbefales det at men ruller med_ syv dagers mellomrom. **

FAQ

Kan jeg bruke Skinroller i løpet av sommeren?

Du bør ikke sole seg umiddelbart etter behandling hvis du fortsatt er rødt, men ellers er det greit å bruke Skinroller i løpet av sommeren.

Kan man bruke Skinroller for å forebygge hårtap?

Ja, Skinroller brukes av mennesker med hårtap problemer. Skinroller kan forebygge problemer og bør brukes med en krem for dette formål. Skinroller anbefalt 0,5 mm og 0,75 mm for dette formål. Skinroller er ingen direkte løsning som vil få håret til å vokse tilbake, men kan gi en utrolig hjelp.

Hvor lenge varer en _ Skinroller?

Disse SkinRollers er av høyeste kvalitet med kirurgiske nåler. Med riktig stell og bruk, kan du beholde din roller i inntil seks måneder før nålene kan være slitt. Dette avhenger også av hvor ofte du bruker den.

Hvordan rengjør jeg min SkinRoller?

Det er viktig å alltid holde din Skinroller ren siden det er mikronåler som penetrerer huden din. Du kan etter bruk, rengjør den ved å la den stå i alsolsprit (produktet bør kun stå i alsolspriten i et par minutter) eller lignende som dreper bakterier. Det er også mulig å koke den i en kort tid. Du bør aldri dele roller med noen andre.

Er det trygt å bruke en _ Skinroller hjemme?

Ja, disse nålene er fortsatt små, men du bør være forsiktig i ansiktet med store nåler. Det er mulig at det kan bli veldig rødt etter at du har Rullet og til og med komme blod, men dette bør ikke bli sett på som noe farlig. De små sårene leges vanligvis i løpet av en dag. Bruk gjerne før sengetid.

Er _ Skinroller CE sertifisert og trygg?

Ja, disse rullene er av høyeste standard og er CE-sertifisert og godkjent for hjemmebruk.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.