Elizabeth Arden
Untold Shower Gel

Utgått Fri frakt over 199 kr
Farge :
Produktet har utgått og kan ikke lenger bestilles.
Produktet har utgått og kan ikke lenger bestilles.
Beskrivelse

Elizabeth Arden Untold Shower Gel

Gjør den fantastisk duften Elizabeth Arden Untold EdP komplett med denne vakre dusjkrem med den samme herlig duft.

Bak alle moderne, sofistikerte kvinner som liker livets reise er en historie som er forventet å bli fortalt. Den handler om beslutningen hun gjorde, drømmer hun ikke delte med noen eller hemmeligheter hun har ennå ikke har avslørt?

Noen historier kan tolke direkte, mens andre er skjult og venter på å bli oppdaget over tid. I hyllest til denne mystiske, men likevel sofistikert og moderne kvinne lanserer Elizabeth Arden Untold EdP_ - en duft for alle kvinner som nyter livet og som venter på å fortelle deg om alle livserfaringer og opplevelser, dårlige som bra, triste som lykkelige. Om sannheten om håp. Om svik og spesielt om kjærlighet.

Duften åpnes i en flott luksuriøse symfoni av rosa pepper, ren bergamot, glitrende pære og solbær knopper. I sentrum finner vi deilige aksenter av gardeniablad blandet sammen med fengende egyptisk jasmin. Duften er avrundet i den mystiske karakter av patchouli, sandeltre, musk og varm rav som avslører en magnetisk sensualitet. En uforglemmelig og fantastisk duft som gjør at du lurer på - hva skjulte historier bærer jeg på?

Lansert:. 2013

Ingredienser

Water, Sodium LaurateiSulphate, polysorbat 20, lParfume, Decyl Glucoside, lLauryl Glucoside, CocamidopropyliBetaine PEG 150iDistearate, natriumklorid, IPEG-8 Dimethicone, PEG-150lPentaerythrityl Tetrastearate, PEG 6lCaprylic / Capric Glycerides, SodiumlHydroxid, BHT, Alpha IsomethyliIonene, Butylphenyl Methylpropional, iCitronellol, geraniol, hydroksycitronellal, iHydroxyisoehexyl 3- cykloheksen karboksaldehyd, iLimonene, DMDM Hydantoin

Vær oppmerksom på at ev. ingredienser er hentet fra produktet eller levert av produsenten i produktet til vår butikk. Produkt innhold kan sjelden bli oppdatert etterpå. I tilfelle av allergi eller sensitiv hud, alltid kontrollere produktet før du bruker den, eller ta kontakt med kundeservice.

Husk å alltid teste et nytt produkt, påfør på et lite område (for eksempel håndleddet) for å se etter følsomhet før bruk.

Ingredienser

Polysorbate 20,BHT,DMDM Hydantoin,Decyl Glucoside,Butylphenyl Methylpropional,Hydroxycitronellal,Limonene,Cocamidopropyl Betaine,Sodium Chloride,Lauryl Glucoside,Geraniol,Citronellol,Water,PEG-8 Dimethicone,PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides,PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate,Parfume,Hydroxyisoehexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,Sodium Hydroxid,Alpha-Isomethyl Ionene,Sodium Laurate Sulphate,PEG 150 Distearate

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.