Versace
Versense Refreshing Bath & Shower Gel

Utgått Fri frakt over 199 kr
Farge : 200 ml
Beskrivelse

Versace Versense Refreshing Bath & Shower Gel

Med våren kommer alt som er grønt, friskt og etterlengtet! Med tilsvarende luksuriøse følelsen som forgjengeren, Versace EdP, Versace Versense en sunnere og mer frodig duft. Versense inngår i den floral / treaktige duft familie og har en frisk start med bergamott, grønn mandarin og nydelig stikkende kaktus.

De dominerende blomster i denne duften er strandlilje og den karakteristiske jasmin. Disse to blomstene er sammen med en mer sjelden krydder i en damdoft, nemlig kardemomme. I basen med den klassiske sedertre, sandeltre og musk vil finne oliventre som gir en ultimat avrunding til en herlig frisk og floral duft.

Innhold: 200 ml

Ingredienser

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, polysorbat 20, Parfum (Fragrance), cocamidopropyl betaine, PEG-140 distearate, Laureth-10, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamide MEA, glykol distearate, natriumklorid, sitronsyre, Disodium EDTA, natriumbenzoat, Limonene, Butylphenyl Merthylprpional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene karboksaldehvd, Alpha-Isomethyl Ionone, benzyl Salicylat, Linalool, Geraniol, hydroksycitronellal, Citral, Citronellol.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.