Loelle
African Black Soap

(1 Anmeldelser)
Midlertidig utsolgt Fri frakt over 249 kr
70 kr Anb. pris 95 kr
70 kr Anb. pris 95 kr
Variant : 150 g
Beskrivelse

Loelles afrikanske svarte såpe er hentet direkte fra kvinnekooperativer i Ghana, hvor den produseres etter den tradisjonelle metoden. Denne mildt eksfolierende såpen er blitt kjent over hele verden for sine spesialutviklede egenskaper; for effektivt å lindre og bekjempe hudsykdommer som kviser, eksem og arrdannelse. Det høye innholdet av mineraler og antioksidanter gjør Loelles afrikanske sorte såpe til en av de sunneste såpene på markedet. Loelles afrikanske sorte såpe passer for alle hudtyper og kan brukes på hele kroppen og også håret.

Før bruk: Bryt eller skjær såpen i mindre biter. Bruk bare ett stykke om gangen og oppbevar resten på et tørt og mørkt sted. Afrikansk svart såpe absorberer lett fuktighet og bør derfor holdes tørr for å forhindre at såpen oppløses / blir porøs.

Rengjøring: Fukt hendene og skum opp såpen. Rengjør deretter ansiktet / kroppen / håret med skummet du har fått. Afrikansk svart såpe er veldig konsentrert og skummet har en dyprengjørende effekt på både ansikt, kropp og hår og har en naturlig eksfolierende effekt på huden.

Tips: Bruk Loelle's Black Soap over hele kroppen din i dusjen, la virke i noen minutter og bruk deretter opp med Loelle's Scrub Glove, for effektivt å fjerne døde hudceller

Artikkelnummer: 82801

Oppdag mer som African Black Soap

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet