Adrop
Adrop Hydrating Hand Sanitizer

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
96 kr Anb. pris 99 kr
96 kr Anb. pris 99 kr
Variant : Floral Glow 40 ml
Beskrivelse

Adrop er vegansk hånddesinfeksjon på sprayflaske til å ha i lommen, bilen eller veska. adrop er fri for SLS og parabener uten at dette går på bekostning av desinfiseringen. Produktet er utviklet av to gründere i Tyskland som i likhet med mange andre, hadde sett seg lei av hånddesinfeksjon som renner, er klissete og ikke er særlig velluktende. Flaskene kan refilles, er elegante i design (vinner reddot 2021) og behagelige å holde i hånden. Serien kommer med 5 ulike delikate lukter for enhver smak, uten at lukten henger ved lenge etter påføring. Sprayen gir fukt, uten å føles klissete, etterlater hendene fløyelsmyke og er dermatologisk testet.  adrop setter av 10 % av overskuddet til organisasjoner som jobber med å gi rent drikkevann og sanitæranlegg til mennesker som trenger det i samarbeid med Viva con Agua. I tillegg har de som mål å ha 100 % naturlige ingredienser og fullstendig bærekraftige emballasjeløsninger. 

Produktserien består av 5 ulike dufter: natural, melon crush, lemon, floral glow og dusky sound. adrop er vegansk, inneholder aloe vera og 70 % alkohol og er dermatologisk testet.

Artikkelnummer: 103596
Ingredienser

Alcohol Denat, Aqua, Betaine, Urea, Glycereth- 26, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Coumarin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Dosering og bruk

Spray 3-4 ganger direkte på hendene. Gni hendene sammen inntil hendene er tørre. Skal ikke skylles bort. Advarsel: Kun for eksternt bruk. Brannfarlig. Må ikke svelges. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Oppdag mer som Adrop Hydrating Hand Sanitizer

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.