Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
160 kr Anb. pris 199 kr
160 kr Anb. pris 199 kr
Variant : 100 ml
Beskrivelse

Shea Balm er en effektivt mykgjørende salve for tørr og ømfintlig hud. Den beskytter huden mot kulde og hjelper mot strekkmerker, gnagsår og hard hud. Den gylne balmen har en unik, kornet konsistens. Kornene smelter raskt av kroppsvarmen og gjør tørr hud myk og smidig. Hovedingrediensen i Shea Balm er Sheasmør, som fremstilles av sheanøtter. Ringblomst er en eldgammel medisinplante, og Ringblomstekstrakt har tradisjonelt blitt brukt for å behandle sår og ømfintlig hud. Fargen og duften på Shea Balm kan variere avhengig av ringblomstavlingen. Produktet er naturlig selvkonserverende.

Artikkelnummer: 43750
Ingredienser

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Daucus Carrota Sativa (Carrot) Seed Oil.

Dosering og bruk

Påfør en liten mengde Shea Balm og masser den grundig inn, gjerne på litt fuktig hud, slik at produktet trekker ordentlig inn og ikke etterlater fettflekker på klærne. Tørre hender og føtter: Påfør produktet på hender og føtter om kvelden, og la det virke over natten. Under graviditet: Masser med Shea Balm for å forebygge strekkmerker. Obs! Shea Balm kan smitte av på tekstiler.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.