Utgått Fri frakt over 199 kr
Beskrivelse

Sommer, varme og glede - Escada Born In Paradise gir deg alt dette og enda mer med denne fantastiske body lotion!

Denne fantastiske, glitrende cocktail med eksotiske noter vil ta deg til et tropisk paradis med fargerike blomster, rene, hvite strender og turkist vann. Duften er inspirert av den berømte drikke piña colada, med saftig ananas og kremet kokosmelk. Bland alt dette, og du vil finne et fristed, uoppdaget sted du aldri vil glemme!

På toppen finner vi friske toner av grønt eple og vannmelon som er kombinert med søt guava som gir duften av leken energi og en deilig frisk følelse. I sentrum finner vi en svak duft av kokosmelk blandet med saftig ananas som tar deg tilbake til til varmeste sommerdagene. Duften avsluttes med en beroligende, fløyelsaktig melodi av sandeltre, sedertre og musk. En trio som gir duften dybde og sensuell varme.

Innhold: 150 ml

Doftnoter

Toppnoter

grønt eple, vannmelon og guava.

Hjertenoter

kokosmelk og ananas.

Basenoter

sandeltre, sedertre og musk.

Ingredienser

Dimethicone,Dimethiconol,Potassium Sorbate,Methylparaben,Citric Acid,Tetrasodium EDTA,Carbomer,BHT,Butylparaben,Propylene Glycol,Tocopherol,Linalool,Aqua,Parfum,Squalane,Citral,Limonene,Polyglyceryl-3 Ricinoleate,Sorbitan Oleate,Tromethamine,o-Cymen-5-OL,Sodium Benzoate,Citronellol,Benyl Alcohol,Alpha - Isomethyl Ionone,Benzyl Salicicylate,Helianthus Annus Seed Oi,Phenoxy Ethanol,Aloe Barabadensis (Aloe Barbadensis Leaf Juice),Chlorphensin,Hydrogenated Polydecen,colypentasiloxane

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.