Nuxe
Créme Prodigieuse Boost Routine

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 71 kr

643 kr 714 kr

Du sparer 71 kr

643 kr 714 kr

Farge : Silky Cream 40 ml, Eye Balm 15 ml
Pakken inneholder
Beskrivelse

Øk huden med fuktighet og glans med disse nydelige produktene fra NUXE.
NUXE Créme Prodigieuse Boost Multi-Correction Silky Cream - en multi-korrigerende dagkrem som passer til de som har fått dine første tegn på aldring. Denne ansiktskremen er beriket med et antioksidantkompleks bestående av jasminblomst som bidrar til å forhindre de negative effektene av ytre påkjenninger, som stress, tretthet og forurensning - samtidig som hudens naturlige balanse respekterer hudens naturlige balanse.
Multi-Correction Silky Cream har en silkeaktig tekstur som føles behagelig på huden din. Huden din blir glattere, friskere og med en strålende glød!
NUXE Créme Prodigieuse Boost Multi-Correction Eye Balm Gel er en øyegel som inneholder botanisk koffein og et antioksidantkompleks som bidrar til å redusere mørke sirkler og hevelse. Antioksidantkomplekset inneholder jasminblomst og bidrar til å beskytte det følsomme området rundt øynene mot ytre påkjenninger, mens koffein gir en forfriskende følelse og reduserer hevelse.
Multi-Correction Eye Balm Gel har en forfriskende tekstur som jevner ut huden og gir et mer ungdommelig utseende med strålende glans.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.