Collistar
Anti-Age Talasso Scrub

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
509 kr
509 kr
Farge : 700 g
Beskrivelse

Collistar Anti-Age Talasso Scrub

En herlig kroppsskrubb som bidrar til å redusere tegn på aldring og gjør huden klar og jevn! Med eteriske oljer appelsinblomst og siciliansk kombinert med fordelene av Talasso-terapi og sitrusfrukter terapi blir denne skrubb et fire-i-ett produkt:

Det eksfolierer og fordeler ut takker være havsaltet som øker hudens cellefornyelse. Anti-frie radikaler og Whitening rik på alpha hydroxy syrer, flavonoider og vitamin C bidrar til å beskytte huden, redusere tegn på aldring og forhindre utbruddet av aldring og miljøskader.

Precious L22® Complex hjelper lipidbalansen å gi et mer ungdommelig hud. Eteriske oljer av siciliansk sitrusfrukter og appelsin bidrar til å styrke huden og hjelper de aktive ingrediensene til å jobbe hardere - for en frisk og vakker hud med et mer ungdommelig utseende!

Ingredienser: 700g

Anvisninger

Bland produktet med spatelen og massere inn i huden før du dusjer eller tar et bad. Gni huden med sirkelbevegelser for en sterkere effekt, eller på fuktig hud for en mer delikat skrubb. Skyll av i dusjen eller badekaret. Bruk én gang i uken, eller mer hvis du ønsker det.

  • Ingredienser

Ingredienser

BHT,Caprylic/Capric Triglyceride,Tocopherol,Linalool,Parfum,Benzyl Salicylate,Citral,Limonene,Isopropyl Myristate,Hexyl Cinnamal,Tocopheryl Acetate,Ethylhexyl Palmitate,CI 26100,Phytosterols,Phytosteryl Macadamiate,Squalene,Triticum Vulgare Germ Oil,Maris Sal,CI 47000,Citrus Medica Limonium Peel Extract,Isopropyl Palmitale,Jojoba Oil/Macadamia Seed Oil Esters

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.