Frank Body
Original Coffee Scrub 100g

Finnes på lager Fri frakt over 299 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 35 kr

104 kr 139 kr

25%

Du sparer 35 kr

104 kr 139 kr

Beskrivelse

Kroppsskrubben som tar knekken på tørr hud. Jeg er 100 % naturlig, vegansk og klar til å ta hånd om utbrudd, arr og strekkmerker. Min blanding av kaffe og oljer holder huden din klar, jevn og silkemyk. Jeg inneholder ikke mikropartikler. Mine naturlige ingredienser gir meg en duft av mocca frappuccino med appelsin. Bruk skrubben 2 ganger i uken for å opprettholde en glatt hud. Bruk skrubben 3 ganger i uken dersom du har ujevnheter eller arr.

Ristede og malte Robusta kaffebønner: kaffe stimulerer blodstrømmen, fremmer kollagenproduksjonen og skrubber bort tørr hud.
Kaldpresset søt mandelolje: en olje fullpakket med antioksidanter som etterlater huden din godt fuktet, selv etter at skrubben er skylt av.
Vitamin E: beskytter huden din fra frie radikaler, disse fæle tingene som forårsaker aldring. Husk: forebygging er nøkkelen.
Havsalt: ekstra peeling uten irritasjon.

Påfør kroppsskrubben på våt hud. Massér inn skrubben med sirkulære bevegelser i noen minutter. Fokusér på områder som trenger ekstra omsorg: arr, strekkmerker, utbrudd eller cellulitter. Skyll av og beundre resultatet.

Artikkelnummer: 84397

Oppdag mer som Original Coffee Scrub 100g

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.