Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
129 kr
129 kr
Variant : 125 ml
Passer sammen med
Maria Åkerberg
Beskrivelse

Vinner av Beste familieprodukt – Organic Beauty Awards 2017  Baby Oil er en kroppsolje for alle aldre. Den passer spesielt godt for svært følsom og tørr hud. Baby Oil Inneholder vegetabilske oljer som er valgt ut for å bevare hudens egne funksjoner. Siden barnet liker best duften av mor og far, har vi ikke brukt eteriske oljer. De vegetabilske oljene i Baby Oil har imidlertid en mild duft som kan variere avhengig av avlingen. Produktet er naturlig selvkonserverende.

Artikkelnummer: 43769
Ingredienser

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Brassica Napus (Rape) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Dosering og bruk

Baby Oil kan brukes på mange måter. Rengjøring av babyhud: Ta Baby Oil på en fuktet vaskeklut, og stryk den på huden. Husk å smøre med Baby Oil mens barnet bader. Produktet behøver ikke å vaskes bort. Skurv: Påfør Baby Oil i hodebunnen, og la den virke i cirka 30 minutter. Hvis barnet har mye skurv, kan du la oljen virke over natten. Gre svært forsiktig i hodebunnen, og vask deretter oljen ut av håret (hvis barnet har hår) med Hair & Body Shampoo. Babymassasje: Baby Oil er en utmerket massasjeolje. Varm den gjerne i vannbad til den har kroppstemperatur. Strekkmerker: Blivende mødre kan massere mage, bryster og lår med Baby Oil for å forebygge strekkmerker. Unngå å dra eller trekke i huden. Psoriasis: Smør med Baby Oil morgen og kveld. Ved eksem er hudbarrieren ofte svekket, slik at huden slipper ut mer fuktighet enn frisk hud. Baby Oil bidrar til å reparere, gjenoppbygge og mykgjøre huden på lang sikt. Ved irritert hud bør du bruke Aloe Vera Barbadensis. Fjerning av teatersminke: Ta Baby Oil på fuktet bomull, og tørk av sminken. Avslutt med ansiktsrengjøring og Freshener tilpasset din hudtype.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.