Clearblue
Pregnancy Test With Weeks Indicator

Bare 1 igjen Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
209 kr
209 kr
Variant : 2Ct
Beskrivelse

Clearblue graviditetstest med uke-indikator er den første og eneste testen som er like pålitelig som en ultralydsundersøkelse av graviditeten*.

Den smarte dobbelsensoren angir ikke bare om du er gravid eller ikke på den digitale skjermen, men forteller også hvor langt du er på vei - uker siden befruktning vises som 1-2, 2-3 eller 3+. Du kan teste 5 dager før uteblitt menstruasjon (noe som er 4 dager før forventet menstruasjon). Ved laboratorietester oppdages 98% av “gravid”-resultater dagen før forventet menstruasjon, 97% oppdages 2 dager før, 90% oppdages 3 dager før og 65% 4 dager før forventet menstruasjon. (* Ukeresultatet var konsekvent med 97% av senere ultralydsundersøkelser). Basert på en studie av 187 kvinner sammenlignet med ultralydsundersøkelse.

- Den første og eneste graviditetstesten som angir hvor mange uker som har hått siden befruktning  – 1–2, 2–3 eller fler enn 3 uker.
- Over 99% pålitelighet til å oppdage graviditeten fra dagen menstruasjonen er forventet.
- Viser tydelige digitale resultat med ordene “Gravid” eller “inte gravid”.
- I en britisk studie anså fler enn 9 av 10 kvinner at det digitale resultatet ga et mer pålitelig resultat en smala teststriper ( i en studie av 111 kvinner i Storbritannia som brukte og leste av ulike typer tester).
- Verdens mest solgte merke (innen graviditets- og fertilitetstester for hjemmebruk)  Basert på internasjonale salgstall i nesten 20 land, samlet med hjelp av uavhengige markedsundersøkelsesdata.
- Enkel å bruke, lett å lese av.

Artikkelnummer: 44722

Oppdag mer som Pregnancy Test With Weeks Indicator

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.