Clearblue
Digital Advanced Ovulation Dual Hormone Test

Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : 10Ct
Beskrivelse

Clearblue Advanced Digital eggløsningtest er den eneste testen som normalt identifiserer 4 eller fler fertile dager, som er perioden du har størst sannsynlighet til å bli gravid.

Ved å pålitelig påvise to viktige fertilitetshormoner, østrogen og luteiniserende hormon, identifiserer testen - akkurat som alle andre eggløsningtest - 2 dager med maksimal fertilitet, men den identifiserer også dager med høy fertilitet før. Dette betyr at du har flere muligheter til å bli gravid - minst dobbelt så mange sammenlignet med andre eggeløsningstester*. Ettersom partnerens sperm kan overleve i kroppen i opptil 5 dager kan du bli gravid ved å ha samleie dagene før eggløsning. Ha samleie på dager med høy og maksimal fertilitet for å maksimere dine sjanser til å bli gravid ved naturlige midler.

Den tydelige digitale skjermen viser en Clearblue-smileyfigur når den har identifisert de beste dagene å bli gravid, slik at du vet når kroppen er klar. Clearblue Digital har vist seg å være 99% pålitelig til å påvise LH-økning.
For å at du skal finne riktig produkt ber vi deg merke at Clearblue Advanced Digital eggløsningtest tidligere het Clearblue Digital eggløsningtest med dobbel hormonindikator.

I en studie av 87 kvinner identifiseres fire eller fler fertile dager i 80% av syklusene der faktiske sykluslengde ble observert(2012).

- Den eneste testen som normal identifiserer 4 eller fler fertile dager - minst dobbelt så mange som andre eggløsningstester.
- Pålitelig påvisning av dine personlige nivåer av 2 viktige fertilitetshormoner.
- Identifiserer ytterligere dager med høy fertilitet, noe som ingen annen test kan og gir deg flere muligheter til å bli gravid.
- Nøyaktig resultat med den unike Clearblue-smileyfiguren som vises på dine fertile dager.
- Kan justeres hver gang du tester i henhold til din unike hormonprofil.
- Over 99% pålitelighet til å oppdage LH-økning.
- Lett å bruke sammenlignet med smale teststriper, i en britisk studie anså 7 av 10 kvinner at smale teststriper ikke var lette å bruke (111 kvinner som brukte og leste av ulike tester).
- Gjenbrukbar avleser og 10 Clearblue eggløsningstestpinner er inkludert.

Bruk:
Før testpinner kommer i kontakt med urinen må pinnen først settes inn i testholderen.

Artikkelnummer: 44724

Oppdag mer som Digital Advanced Ovulation Dual Hormone Test

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.