St. Tropez
Self Tan

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
329 kr
329 kr
Farge : Bronzing Spray 200 ml
Beskrivelse

Denne sprayen gir en superjevn og ultramyk naturlig solbrun nyanse. Den er beriket med mykgjørende Aloe Vera og med en farge som varer lenge får du en perfekt, naturlig solbrun look på et øyeblikk. Med 360° teknologi kan du spraye fra alle vinkler og for eksempel holde flasken opp ned når du sprayer ryggen. Dens innovative duftteknologi "Aromaguard" gir en subtil, oppfriskende duft og eliminerer den klassiske brun-uten-sol-lukten med minst 70 %.

St. Tropez Self Tan Bronzing Spray har en brun farge, noe som hjelper deg med å sikre at det blir jevnt påført og sluttresultatet blir perfekt!

  • Passer alle hudtyper.

Innhold: 200 ml

Bruk

Bruk et par ganger i uken for å opprettholde resultatet. Rengjør først huden, gjerne med peeling. Påfør hudkremen på tørre områder som albuer. Hold flasken ca 20 til 30 cm fra huden og spray fra topp til tå. Bland ut med hånden eller St. Tropez Tan Optimiser Tan Applicator Mitt, om det trengs for å oppnå en jevn farge. Vent litt for å la sprayen tørke før du klær på deg. Vask hendene nøye rett etter påføring. Unngå lepper, øyenbryn og hårfestet. Unngå å få på følsom hud, irritert hud eller sår.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet