Biotherm
Summer Waterlover Sun SPF50 Coco Capitán Limited Edition Set

Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : 2x200ml
Passer sammen med
Biotherm
200 ml
Beskrivelse

I sommer finner du solkremen din i et eksklusivt sett designet i samarbeid med kunstneren Coco Capitàn, slik at du kan gi huden fuktighet og beskyttelse samtidig som du tar vare på livet i havet. Med slagordet: «How do you sail breathe without the sea?» tar denne militante kunstneren avstand fra det skrøpelige og vitale båndet mellom menneskeheten og havene. Et rop om oppmerksomhet rundt bevaring av havene på linje med Biotherm Water Lovers-plattformen.

Det generøse settet inneholder Waterlover Sun Milk SPF50 200ml og After-Sun Oligo-Thermal Body Cream 200ml.

Waterlover Sun Milk SPF50 200ml, Biotherms første svanemerkede solkrem, som er utviklet til den bevisste forbrukeren som ønsker å beskytte huden med respekt for planteplankton og havmiljøet. Det nordiske svanemerket har sertifisert deres solkrem etter en analyse av hele produktets livssyklus, fra råmateriale til produksjon, bruk, avhending og resirkulering. Biotherm Waterlover Sun Milk SPF50 består av en basisformel som er 97 % biologisk nedbrytbar* og miljøtestede solfiltre, slik at solkremen har minst mulig negativ virkning på vårt havmiljø. Biotherm gjør også bruk av sirkulær økonomi, ved at flasken er fremstilt av 100 % resirkulert plast og er 100 % gjenvinnbar.

Alle ingredienser, også solfiltrene, er nøye utvalgt for deres miljøprofil, og Biotherm har testet dem på deres Ocean 5-plattform for å sikre at de ikke har noen negativ innvirkning på organismer som lever i vann (7 mikroorganismer i både fersk- og saltvann, blant annet planteplankton, koraller og mikroalger). Waterlover Sun Milk har en myk og behagelig konsistens, som er enkel å påføre og absorberes raskt uten å etterlate hvite merker på huden. Den nedbrytbare solkremen er vannfast og velegnet til sensitiv hud.

Biotherm ønsker å ta vare på havene, men tenker samtidig på forbrukernes sanseopplevelse med produktet. Dette produktet er godkjent av forbrukerne, som er kommet med følgende utsagt etter bruk av den Svanemerkede solkremen:

  • 9 av 10 synes at duften er behagelig**
  • 9 av 10 føler er huden blir mer fuktet og næret**
  • 9 av 10 kan ikke se hvite merker på huden etter påføring**
  • 10 av 10 synes at produktet er enkelt å påføre**

*77 % biologisk nedbrytbart produkt med filtre.
**Selvevaluering foretatt av 50 kvinner og menn i alderen 19-64 år.

After-Sun Oligo-Thermal Body Cream 200ml er en fuktighetsgivende aftersun til både kropp og ansikt. Kan brukes av alle uansett hudtype. Beroliger huden etter soleksponering. Beriket med E-vitamin, mikromineraler og plankton-ekstrakt, som nærer og mykgjør huden.

Bruk:

  • Påfør Waterlover Hydrating Sunmilk 20 minutter før du går ut i solen.
  • Påfør et nytt lag med jevne mellomrom, det vil vi minst annenhver time, for å bevare beskyttelsen. Dette er særlig viktig når du har badet, svettet eller tørket deg med håndkle. 

Artikkelnummer: 95923

Oppdag mer som Summer Waterlover Sun SPF50 Coco Capitán Limited Edition Set

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.