Clarins
Sun Protection Mist & Cream

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
Gave på kjøpet
Verdi 578 kr 520 kr
Value pack
Verdi 578 kr 520 kr
Variant : SPF30
Kampanje

Kjøp Clarins for 950 kr og få med gave!

Pakken inneholder
Beskrivelse

Et tilbud på Sun Care-produkter fra Clarins!

* Clarins Sun Care Oil Mist For Body - SPF 30

Et hårbeskyttelses- og skjønnhetsprodukt Strålende sololje (tørr) olje som ikke føles fet) gir næring til både kropp og hår. Beskytter mot de skadelige effektene av solen, gir næring til hud og hår og fremhever en vakker brunfarge. Passer for alle hudtyper under alle omstendigheter (uavhengig av reisemål eller aktivitet). Absorberes raskt og etterlater en satengfinish. Eksotisk duft med solfylte toner.

Inneholder bl.a. Clarins Exclusive Multi-Protection: en kombinasjon av solfiltre for å gi optimal beskyttelse mot UVA/UVB. Ekstrakter av senna, platan, oliventre, baobab, erter og aloe vera bidrar til å gjenoppbygge seg mot synlige aldringstegn. fotoaldring og tørking. Økologisk tamanuolje: gir næring.

* Clarins Dry Touch Sun Care Cream For Face - SPF 30

En jevn og smeltende solkrem for ansiktet som samtidig tilfører fuktighet også beskytter huden mot de skadelige effektene av solen og mot frie radikaler. En antioksidant solkrem med høy beskyttelse som er tilpasset alle hudtyper, også de mest sensitive, under alle omstendigheter. Gir en tørr følelse og en matt finish. Eksotisk duft med solfylte toner.

Inneholder bl.a. Clarins Exclusive Multi-Protection: en kombinasjon av solfiltre for å gi optimal beskyttelse mot UVA/UVB. Ekstrakter av senna, platan, oliventre, baobab, erter og aloe vera bidrar til å gjenoppbygge seg mot synlige aldringstegn. fotoaldring og tørking.

Artikkelnummer: C76105-76102

Oppdag mer som Sun Protection Mist & Cream

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.