Clarins
Sun Protection Trio

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
Verdi 822 kr 740 kr
Tidligere pris 672 kr
Value pack
Verdi 822 kr 740 kr
Tidligere pris 672 kr
Variant : SPF30 & After Sun
Beskrivelse

Et tilbud på Løser produkter fra Clarins!

* Clarins Dry Touch Sun Care Cream - SPF 30

En jevn og smeltende solkrem for ansiktet som på samme tid gir også fuktighetå beskytter huden mot de skadelige effektene av solen og mot frie radikaler. En antioksidant solkrem med høy beskyttelse som er tilpasset alle hudtyper, også de mest sensitive, under alle omstendigheter. Gir en tørr følelse og en matt finish. Eksotisk duft med solfylte toner.

Inneholder bl.a. Clarins Exclusive Multi-Protection: en kombinasjon av solfiltre for å gi optimal beskyttelse mot UVA/UVB. Ekstrakter av senna, platan, oliventre, baobab, erter og aloe vera bidrar til å gjenoppbygge seg mot synlige aldringstegn. fotoaldring og dehydrering.

* Clarins Sun Care Cream - SPF 30

En myk smeltende solkrem for kroppen som samtidig gir fuktighet ogsåå beskytter huden mot de skadelige effektene av solen. Den absorberes raskt og etterlater ingen hvite merker. Passer for alle hudtyper under alle omstendigheter (uavhengig av reisemål eller aktivitet). Eksotisk duft med solfylte toner. Tørr, fløyelsmyk finish. Inneholder bl.a. Clarins Exclusive Multi-Protection: en kombinasjon av solfiltre for å gi optimal beskyttelse mot UVA/UVB. Ekstrakter av senna, platan, oliventre, baobab, erter og aloe vera bidrar til å gjenoppbygge seg mot synlige aldringstegn. fotoaldring og dehydrering.

* Clarins Soothing After Sun Balm

Soothing After Sun Balm gir fuktighet for dypt, nærer og mykgjør huden. En rik ikke-fet balsamtekstur som påføres jevnt på huden. En sprudlende sensuell duft med tropiske, treaktige og florale toner. Dermatologisk testet. Ikke-komedogen.
Inneholder blant annet

  • Solsikkeekstrakt (lindrer huden etter soleksponering)
  • Økologisk aloe vera + vannmelonekstrakt + sheasmør ( gir fuktighet og næring til huden for å bidra til å bekjempe uttørkingseffekten av UV-stråler
  • Mimosa tenuiflora-ekstrakt + derivater av tokoferol (fra fremmer regenerering av fibroblaster for å forhindre fotoaldring forårsaket av UV-stråler)

Bruk: 
Etter soleksponering, ta en kalddusj og påfør deretter Soothing After Sun Balm på kropp og ansikt. Fortsett å påføre en stund etter solferien.

Artikkelnummer: C76102-76104-76108

Oppdag mer som Sun Protection Trio

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.