Hawaiian Tropic
Tanning Favorites

Midlertidig utsolgt Fri frakt over 249 kr
Value pack
Pakken inneholder
Hawaiian Tropic
180 ml
Hawaiian Tropic
200 ml
Beskrivelse

Et pakketilbud med favorittprodukter fra Hawaiian Tropic!

* Hawaiian Tropic Coconut Tanning Oil Deep

Coconut Tanning Oil førstärker brunfargen farge og gir deg naturens rikeste fuktighetsgivende blanding, og gir deg en god grunnleggende brunfarge. Den har en unik duft fra Hawaiis tropiske og eksotiske flora, dens frukter og naturlige ingredienser som mango, papaya, kukui og pasjonsfrukt. Alt du forbinder med en herlig ferie i solen. Innhold: 200ml.

*Dette produktet inneholder ikke solbeskyttelse.

* Hawaiian Tropic Satin Protection Lotion< /h2 >

En velduftende solkrem som nærer og fukter huden samtidig som den beskytter med SPF 15, for en tryggere tid i solen. Satin Protection Lotion har en lett tekstur og absorberes raskt av huden uten å etterlate noen klebrig film. Solkremen inneholder også en lysende formel som etterlater huden med en strålende glød, og er beriket med vitamin C og E for en ekstra hudpleieeffekt. Containå ll: 100 ml.

* Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft After Sun

En jevn og lett after sun lotion som fukter med silke protein og sheasmør. Med en unik formel som er blandet med fuktighetsgivende og nærende aloe gel, tar den vare på solstresset hud og fukter den på huden. dypt. Innholdåll: 180 ml.

  • Åfuktighetsgivende etter sol

  • Beriket med aloe vera

  • Litt avkjølende effekt

  • Nærende formel

  ;

Solsmart!

  • Sola er på sitt sterkeste mellom 10.00 og 15.00, tenk på å prøve å minimere soleksponering i løpet av denne tiden, hvis det er et must sørg for å påføre solkrem regelmessig (spesielt når du svømmer eller svetter), og finn skygge når du gjør det.

  • Vent i 15-30 minutter etter påføring av solkrem før du går ut i solen .

  • Tenk deg om; å oppnå SPF som står for for pakken trenger du bare å bruke en hel teskje med produktet for ansiktet, for armer og ben er en spiseskje tilstrekkelig. Då du sjelden bruker denne mengden, er det godt å vite at du lurer deg selv. heller ikke akkurat oppgitt solbeskyttelse, men mindre.

  • Ha ekstra høy SPF hvis du besøker land som ligger nær ekvator eller Kjent for å ha lavere ozonbeskyttelse, samt hvis du vet at du vil være på; høyere høyder, f.eks. fjellklatring.

  • Du kan brenne deg selv om du sitter i skyggen med solhatt på, alt handler om hvordan UV-strålingen reflekteres i miljøet ;n du blir værende i. Både lett sand, vann og snø är svært reflekterende.

Artikkelnummer: C26342-32936-50854

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.