Høstens luksusgave

25.09.2019

Skjem bort deg selv – så skjemmer vi deg bort enda mer! Akkurat nå får du en superluksuriøs gave (verdi: 1 500 KR) når du kjøper valgfrie for 1600 kr. Så om du vil fylle på med dine favoritter, er det perfekt å gjøre dette nå. Men ikke vent for lenge, fordi vi har bare et begrenset antall av gaven...
Dette inneholder gaven (verdi: 1500 kr):

 

a-eleven-fall-gwp (1).jpg

 

By Terry CC Lumi Serum (7 ml)
Dette er virkelig et flott produkt for de som ikke kan få nok glow! Bruk den for å jevne ut hudtonen og få et friskt utseende med masse glow når du ikke vil bruke foundation. Eller så blander du den med en foundation for en base med mye glød. Det er rykter om at dette er et av Sveriges største influencers favorittprodukt og at hun bruker èn flaske i måneden!

 

Sensai Extra Intensive Mask (15 ml)
Få huden du drømmer om. Denne intensive anti-aging masken gir deg silkeaktig glatt hud du alltid har ønsket deg. Påfør før du går å legger deg og våkne opp med synlig fuktet og oppstrammet hud. Snakk om skjønnhetssøvn.

 

Löwengrip Styling & Texture Volumizing Lotion (15 ml)
Spar dyrebar tid om morgenen med denne smarte leave-in-lotion som forkorter tørketiden. Det er også varmebeskyttende og gir håret volum og fylde. En drøm for alle med tynt hår og drømmer om en fyldigere fall.

 

M Picaut Precious Oil (3 ml)
Med høsten og kjøligere temperaturer er huden din i behov av mer næringsrike produkter. Dette serumet er perfekt å bruke som en kur for behandling i løpet av de kalde månedene, eller når huden føles tørr og ute av balanse. Den virker anti-aldring og øker hudens produksjon av kollagen for å redusere fine linjer og rynker.
"Man trenger ikke en dag/natt-krem. Denne oljen fyller alle behovene, jeg har prøvd mange produkter, men denne oljen er best. Huden føles glattere og mykere uten å være fet.» – Cecilia L

 

Filorga Time Filler Eyes (4 ml)
Øyekrem for deg som ønsker noe som strammer hele øyeområdet. Den jevner ut rynkene rundt øynene, gir øyelokket et lite løft og demper mørke ringer slik at du får et mer åpent og ungdommelig blikk. I tillegg booster den dine øyevipper som en ekstra bonus.
"Den første og så langt den eneste øyekremen der jeg virkelig ser en forskjell. Både for huden rundt øynene, men også for øyevippene! Huden rundt øynene ser friskere, glattere og mer "fyldige" ut. – JAS

 

Mario Badescu Rose hips Mask (14 g)
Herlig fuktighetsgivende ansiktsmaske som passer perfekt på høsten når huden blir litt ekstra tørr og trenger fuktighet. Det demper også rødhet slik at du får en jevn, sunn glød. 

 

Lancôme Renergie Multi glow (5 ml)
Herlig anti-age dagkrem som fornyer en ungdommelig glød ved å gi huden glød, fylde og fasthet. Kremen er lyserosa med en tekstur som blandes inn i huden og gir en herlig glød.

 

Biotherm Life Plankton Elexir (7 ml)
Serumet som passer alle aldre og hudtyper, og som over tid gjør huden fastere, glattere og reduserer linjer. Huden blir glatt, smidig og med ny glød. En storfavoritt for mange!
"Allerede etter noen dagers bruk både så og føltes huden mye friskere. Og selv nå etter en uke i solen, har huden min vært kjempefin. Kommer definitivt til å kjøpe en ny flaske når den er 

 

Essie mini remover (25 ml)
Det finnes neglelakkfjernere og det finnes Essies Nail Polish Remover Good As Gone. Den fjerner effektivt neglelakk, men lyser også opp neglene og reduserer synlige flekker for renere og klarere negler. 
"Superbra neglelakksfjerner som fjerner neglelakk i en fei uten å tørke ut neglene"-Fabiana O

 

Nuxe Creame Fraiche (15 ml)
Denne klassikeren fra NUXE holder år etter år, og vi forstår hvorfor. Den er egnet for alle aldre og gir en vidunderlig fuktig hud. En storfavoritt å ha på badet. 
"Denne kremen vil jeg ikke være uten, den er helt fantastisk å bruke når huden føles ekstra tørr eller følsom. Den er fet uten å legge seg som en hinne på huden, lukter utrolig godt og gjør jobben sin! "-Sofia A

 

Clarins Pore Control (10 ml)
Perfekt produkt for de som ønsker å redusere synlige porer og jevne ut hudens struktur. Dette serumet legger seg som et usynlig slør og glatter ut huden umiddelbart og minimerer de synlige porene. Den gir også en mattende effekt.

 

NYX Mini High Definition Finishing Powder (2,8 g)
Som Photoshop - bare på boks! Dette pudderet med fine mineraler er perfekt å avlede lyset fra huden og holde glansfulle partier under kontroll samtidig som den holder sminken på plass. En lifesaver!
"Veldig lett pudder som legger seg fint over foundation og concealer. Jeg opplever at man ikke blir hvit i ansiktet etter bruk, men blir gjennomsiktig "-Nellie

 

Dermalogica Multi Active Toner (30 ml)
Helt perfekt når ansiktet ditt trenger en ekstra fuktighet! Bruk foran datamaskinen, på flyet, etter rengjøring eller over sminke. Inneholder fuktighetsgivende aloe vera og beroligende lavendel for en 
forfriskende følelse. 
"Dette er en virkelig herlig toner som ansiktet fuktighet når du føler deg tørr eller ønsker å fiksere sminken"-Jenny Å