Matte Leppestifter - Agnes tester Milani Color Statement

30.06.2016

Hei,

Jeg heter Agnes Lovise og er denne måndtens eleven girl. Jeg er utdannet makeupartist og har de siste 5 årene delt min lidenskap for sminke og skj ønnhet på min skj ønnhetsblogg og youtubekanal. Jeg elsker å være kreativ med sminke og mener at det er nettopp det det skal handle om- kreativitet og å ha det g øy! I dag skal jeg vise dere noen leppestifter fra Milani Cosmetics. Disse er en del av Milani Color Statement Lipstick linjen deres og jeg har tre av de matte fargene å vise dere i dag. Jeg har ikke testet så mye fra Milani selv, men har h ørt utorlig mye bra om merket, så forventingene var absolutt h øye og jeg må si at jeg er mektig imponert!!

Alle fargene jeg testet er veldig pigmenterte og dekker godt på et lag. Jeg vil uansett anbefale å bruke en lipliner med de m ørkeste fargene for å få helt gjevne kanter. De f øles veldig tynne og behagelige på leppene og selv om de er matte har de ikke den utt ørkende f ølelsen som mange matte leppestifter har. De glir på leppene veldig enkelt og har en lett kremet konsistens som fortsetter å f øles god gjennom hele dagen. Fargen sitter også veldig godt, men dersom den skulle fade litt er det ingen problem å gå over med et nytt lag.

Jeg er som dere sikkert forstår veldig forn øyd med disse og har veldig lyst til å teste ut flere av fargene i serien da de har en av de beste formulaene på matte leppestifter jeg har testet!


du glemte den lille teksten under siste bildet: Ps, om du signer opp på eleven sitt nyhetsbrev så får du 15% rabatt på sminke! Sign up gj ør du her: Signup