Elevens julekalender er endelig her!

01.01.0001

Nå er den endelig her - Elevens egen julekalender! 24 luksusluker å telle ned til jul med. Men ikke vent for lenge, adventskalenderen kommer bare i et begrenset opplag, så det er førstemann til mølla!

blog-julkalender-1-2000x1125px (1).jpg

Etter et års pause er Eleven endelig tilbake med sin egen adventskalender! Så nå kan du telle ned til jul med 24 luksuriøse luker med produkter med alt fra hudpleie, hårpleie, sminke og duft. Vi vil ikke fortelle for mye om innholdet, for det skal også være litt spennende, ikke sant? Men vi kan avsløre at bak hullene skjuler merker som Clarins, Maria Åkerberg, Babor, Xlash, NUXE, Filorga, Löwengrip, Clinique, Estée Lauder og mange flere.

Siden bærekraft er en viktig sak for oss i Eleven, er det selvsagt at julekalenderen vår også er bærekraftig. Derfor kommer kalenderen i form av en toalettmappe som deretter kan brukes og tas med på reise eller som oppbevaring hjemme på badet. Også lukene, som er i form av en pose, kan brukes på nytt. De er helt perfekte for å holde orden på badet eller for forskjellige små ting du vil sortere.

Kalenderen er verdt hele 3.411 NOK, men vil være din for bare 1.335 NOK. Men ikke vent for lenge med å kjøpe hjem din favoritt, for julekalenderen kommer bare i et begrenset opplag, så når den er utsolgt er den utsolgt... Og du vil ikke risikere den, vi lover!

Kjøp julekalenderen din her!

blog-julkalender-2-2000x1125px (1).jpg