Boost huden med Exuviance for glow etter sommeren

24.08.2021

For å bevare sommergløden kan det være en god ide og å priotere huden litt ekstra før høsten. Under sommerhalvåret utsetter vi huden for soleksponering og konsekvenser av opphold i solen kan vises seg i form av pigmentflekker og ujevnheter i huden. Dette er ikke uvanlig og heldigvis finnes det hjelp. Her går vi gjennom hvilken Exuviance produkter som booster en høst-glow!

Høstens hudpleierutine med Exuviance

Innen høsten kommer gjør vi om hudpleierutinene for å booste huden litt ekstra. Vi gir helt enkelt huden mere kjærlighet med nærende ingredienser som styrker huden. Ingredienser som NeoGlukosamin, AHA PHA, vitamin C og A – som alle har felles faktorer, de fokuserer på å gi en fantastisk glød og hjelper huden å bevare den herlige sommergløden.

Derfor vil vi løfte frem tre Exuviance favoritter som styrker, stimulerer og beskytter huden. Her finner du tre bestselgere som du med fordel kan bruke året rundt, men som er spesielt bra for restaurere huden etter sommeren:

Performance Peel AP25

Nyheten Performance Peel AP25 er en kraftfull tostegspeeling for hjemmebruk som gir direkte fornyelse til huden. Her får du den effektive kombinasjonen av 25 % glykolsyre, mandelsyre og PHA som jobber sammen for å gi en bedre hudstruktur, jevner ut pigmentering og minimerer fine linjer og rynker. Kan med fordel brukes av alle hudtyper, men med ekstra forsiktighet hvis du har følsom eller sensitiv hud.

Skinrise Morning Glow

Herlige pads som gir fuktighet fra dybden. Padsen inneholder ekstrakt av agurk og eukaptalyptus som gir en fresh og oppkvikkende følelse på huden. Her finner du også to typer PHA, Glukonolakton og Laktobionisk syre som stimulerer cellefornyelsen og gir huden en fantastisk glød og nytt glow!

Daily Corrector SPF 35

En fuktighetsgivende fluid med SPF35 for daglig bruk. Fluiden inneholder NeoGlukosamin som mildt exflolierer, B-Resercinol som demper inflammasjoner, Vitamin E og ekstrakt av gurkemeie og druekjerner som bidrar med antioxidanter for å gjenoppbygge en motstandskraftig hud. Sammensetningen motvirker hyperpigmenteringer og bidrar til en jevnere hudtone med en fornyet glød. Passer alle hudtyper, men spesielt en hud med pigmentflekker, ujevn hudstruktur, akne eller de med en fetere hudtype.

Tekst av Martina Hagenborn

Gjør huden klar for høsten med Exuviance og utforsk hele sortimentet HER.