Rituals Gift Guide: Den perfekte julegaven

12.12.2021

Julen handler om å feire kjærlighet og vennskap, og å vise andre at du bryr deg om dem med noen nøye utvalgte gaver. Hver gave fra Rituals er fylt med kjærlighet og omtanke. Her går vi gjennom alle Rituals vakre gavesett og hvem de passer for, så du skal kunne gi bort den perfekte julegaven.

De vidunderlige gavesettene fra Rituals er perfekte gaver til en venn, et familiemedlem eller deg selv. I de lekre boksene finner du noen nøye utvalgte produktkombinasjoner som gir ro til både kropp og sjel. 

Det nye, flotte designet er inspirert av sumi-e og ikat, so tradisjonelle asiatiske fargeleggingsteknikker, i en vakker palett som matcher din klassiske favorittserie. Den eksklusive og gjenbrukbare gaveesken kan få et nytt liv som oppbevaringsboks for bilder, brev eller annet.

Julegaver til henne

The Ritual of Sakura 

Den japanska Hanami-seremonien feirer kirsebærblomstens flyktige skjønnhet. Akkurat som med livet selv, er dens skjønnhet kortlivet og skjør og bør verdsettes hvert sekund. Oppdag bestselgeren The RItual of Sakura og feire hver dag som en ny begynnelse, med disse pleiende produktene som er basert på de fantasiske duftene av kirsebærblomst og rismelk. 

The Ritual of Ayuruveda

En balansert livsstil er prinsippet bak livsvitenskapen Ayurveda. Denne urgamle visdommen fra India gir velvære gjennom å rense og pleie din energi. The Ritual of Ayurveda har blitt skapt med omsorg for å støtte denne filosofien og tilbyr produkter for kropp og hjem som bidrar til å balansere kropp, sjel og sinn. Oppnå indre harmoni med disse beroligende og aromatiske produktene beriket med indisk rose og søt mandelolje.

Ritual of Mehr

Den nye serien for hjem og kropp henter inspirasjon fra Mehr, solen, for å løfte humøret ditt og gi energi til sjelen i denne moderne verdens raske tempo. The Ritual of Mehr hyller og feirer den gleden som solens intensive, lyse energi sprer og hjelper deg å føre denne livskraften inn i ditt liv. The Ritual of Mehr har blitt skapt for å gi energi til kropp, sinn og sjel. Serien er beriket med søt appelsin og sedertre, og hvert produkt løfter humøret ditt og fyller hjertet ditt med glede. 

Julegaver til ham

Ritual of Samurai henter inspirasjon fra de gamle japanske krigernes grooming-tradisjoner og hjelper deg å mestre kunsten å både føle deg og se bra ut. Ritualets fire serier inneholder høypresterende groomingprodukter av beste kvalitet, som styrker din selvtillit. Få en oppfriskende start på dagen med disse pleiende produktene som er beriket med bambus, japansk mynte, sedertre og hellig tre. Den perfekte gaven for å skjemme bort en spesiell mann i livet ditt!

Julegaver til både ham og henne

The Ritual of Jing har hentet inspirasjon fra den tradisjonelle kinesiske filosofien jing, som representerer ro, stillhet og fred. Serien hjelper deg med å finne veien til indre ro. Skap et personlig fristed, koble av i dybden og frem god søvn med meningsfulle rutiner. Få en avkoblet start på dagen eller ro ned på kvelden med disse pleiende produktene som er beriket med jojoba og hellig lotus, og dufter like herlig både for ham og henne.

Finn alle de vidunderlige gavesettene fra Rituals HER