Youty Awards! Her er årets skjønnhetsvinnere

01.01.0001

Vi ønsker et nytt og spennende konsept velkommen: Youty Awards! Dere har stemt frem deres favorittprodukter fra 2021, og her er vinnerne, en gjeng med herlige skjønnhets-must-haves!

Sammen med nettbutikkene Nordicfeel og Blush er Eleven en del av Youty Group, og nå har vi gått sammen om å finne våre kunders favorittprodukter fra året som gikk. Er du nysgjerrig på hvilken bærekraftig skjønnhetshelt som har gjort suksess i 2021? Eller kanskje hvilket hudpleieprodukt som foretrekkes av flest personer? Se alle vinnerne her: 

Årets hudpleieprodukt: Dewtopia fra Ole Henriksen

Kåret til årets vinnere i vår største kategori er intet mindre enn superserumet Dewtopia fra Ole Henriksen. Her har vi et produkt som jevner ut, gir en klarere hudtone og masse glød ved hjelp av PHA- og AHA-syre. Serumet inneholder dessuten beroligende ingredienser som aloe-vera, bjørkesevje og bommulsvann.

Årets dameparfyme: Good Girl fra Carolina Herrera

Topp-parfymen for 2021 kommer kanskje ikke som noen overraskelse, da den har solgt som smør hele året. Good Girl fra Caroline Herrera er en sensuell og feminin duft med innslag av jasmin, tuberose, tonkabønner og kakao. Fortryllende god! 

Årets hårpleieprodukt: Olaplex No. 3

Olaplex har fanget mange hjerter, og en favoritt har vært hårkuren No. 3, som er en reparerende og beskyttende hjemmebehandling. Innpakningen kan anvendes av alle som vil at håret skal kjennes sterkere, sunnere og mykere. Denne er ekstra god for deg som har farget, bleket, behandlet eller skadet hår.

Årets makeup-produkt: Brow Freeze

Årets beste sminkeprodukt har blitt kåret og vinneren er Anastasia Beverly Hills sin brynsgel Brow Freeze. Da produktet ble lansert ble produktet utsolgt på bare noen timer og det har blitt en viral suksess på sosiale medier. Brow Freeze er en stylingvoks som lar deg skreddersy brynene dine for å løfte, temme og  skulpturere hvert hårstrå.  

Årets bærekraftige produkt: Skin Food fra Weleda 

Bærekraft er viktigere enn aldri før og vi elsker at grønn skjønnhet tar mer plass! Årets beste bærekraftige produkt ble stemt frem til Weledas klassiker Skin Food, som gir næring til tørr hud. Produktet kan anvendes på hele kroppen, på leppene, på øyenbrynene, ja, der du ønsker! Det er fritt for silikon, syntetisk farge og syntetisk duft. Et superprodukt, helt enkelt! 

Årets kroppspleieprodukt: Northern Dawn Body Wash fra Meraki

Fra Meraki finner du naturlig kropps- og livsstilprodukter, og merket har blitt en favoritt for mange innen kroppspleiekategorien. Northern Dawn er deres økologiske dusjgele, som gir næring og fukter huden med blant annet gultor, aloe-vera og persille. Den dufter dessuten utrolig godt!  

Årets skjønnhetsverktøy: Rise Hot Brush fra Ghd

2021 har definitvt vært varmebørstens år, der blowout-looks og volumiøst hår har stått i fokus. Da vi sanket inn stemmene deres tok Ghd Rise Hot Brush hjem førsteplassen. Dette er en varmebørste som glir lett gjennom håret og og skaper fylde. Uanset hårtype eller hårlenge kan du skape elegante lokker enkelt og kjapt med med dette verktøyet.

Årets tilbehør: WOUF-toalettmappe

Hvem vil vel ikke oppbevare sine toalettsaker med stil? WOUF har blitt et populært merke når det kommer til accessories, med sine lekre toalettmapper som kommer i en mengde ulike mønstre og farger. Velg mellom søte hjerter, vakre blomster eller lekne dyremønstre! 

Årets herreprodukt: Storm Proof Beard Balm fra Raw Naturals 

Luksuriøs skjeggpleie med pleiende ingredienser og fine forpakninger? Ja, takk! Årets vinner for menn er Raw Naturals sin populære Beard Balm. Denne hjelper med å style og holde hårstråene på plass, samtidig som den gjør skjegget mykt og fyldig. 

Årets K-beautyprodukt: Advanced Snail 92 fra COSRX

Dobbelrens, snegleslim, porestrips og sheet masks. Vi har fått mange spennende innflytelser fra den koreanske skjønnhetsverdenen! Årets vinner innen K-beauty  er COSRX Advanced Snail 92, en ansiktskrem med snegleslim som gir glow og en sunn hud. Spennende, eller hva?