by frida.s evening glam

15.11.2017

Øyne

Jeg startet med øynene og brukte: Sigma Crème De Couture. Begynner med fargen Apricot Flower. Deretter Passion Fruit og så fargen Ginger pumping. Legger fargene på hele øyelokket. Deretter har jeg påf ørt fargen Almond Pear på midten av øyelokket for å tilf øre litt farge til looken. Så legger jeg eyeliner.

Ansikt

For ansiktet brukte jeg ett lag med Miyo Longlasting beauty skin foundation. Går så inn med Nyx HD studio Photogenic concealer under øyne, litt på nese å nese vinger samt i mellom brynene og opp i pannen. Etter dette setter jeg sminken med nyx HD Photogenic finishing powder. Nå ee det iver til Bronzer å Highligther. Jeg legger beonzeren på kinnbein og Highligther ovenfor beonzeren. Bruker også Highligther på nesetipp og rygg. Jeg har brukt Rebecca Stella Sunkissed Bronzer og fargen Prismatic i HOLOCHROME palettet til Highligther.

Lepper

Til slutt bruktepåf ørte jeg en lipliner og gikk over med nyx cosmic Metals i farge crystalized metal. Tok så på nyx cosmic Metals i fargen Metropolitan Night på midten av leppene og litt ut. Med lipliner på ytterkant av leppene og disse metalliske glosene over vil leppene se fyldigere og st ørre ut!