GET THE LOOK - med Holochrome øyenskyggepalett fra Models Own

19.10.2017

Vi går mot h øst og vinter, og i år er både metallisk og chrome i vinden. Jeg har derfor laget denne looken og håper dere blir inspirert! Jeg starter ved å legge en base, og til dette kan du gjerne bruke en concealer. Deretter setter jeg basen med en standar lys/hudfarget øyenskygge. Jeg begynte med å legge fargen matte brown fra Models Own Eyeshadow Palette Holochrome Prismatic i ytterkant av øyet og inn mot globalen. Her er det viktig å huske å ha lite på kosten og blende godt. Påf ør heller litt og litt og blend til du selv er forn øyd. Jeg bruker kosten som medf ølger og påf ører denne skyggen men blending kosten (det er en tosidig sminkekost).

Så går jeg inn med Models Own Eyeshadow Palette Holochrome Prismatic i fargen matte black samme sted som jeg påf ørte matte brown og påf ører med samme kost. Så lager jeg en half crease med en base, setter den og går inn med fargen , deep sea med detalje kosten. Til slutt påf ører jeg på ny fargen matte black i ytterkanten og inn for å få en jevn overgang fra creasen til ytre V.

På leppene har jeg lagt en vanlig n øytral leppestift for å få skyggen til å sitte godt. Jeg begynner så og påf øre matte black fra Models Own Eyeshadow Palette Holochrome Prismatic i ytterkant av leppene for å så gå inn med fargen deep sea. Til dette brukte jeg detalje siden av kosten. Og slik får du denne looken, med fargene som er så populære i h øst!

Håper dere likte looken, dere kan f ølge meg på @byfrida.s, -Frida Sophie