Glam look med gull og glitter

31.10.2017

Hei! Mitt navn er Sandra Sif, jeg er 19 år gammel og bor i Trondheim. Jeg har en stor interesse for sminke og skj ønnhet. Jeg har sminke relatert Instagram @sandrasiff og jeg blogger også på sandrasif.com.

I samarbeid med eleven.no skal jeg vise dere et look som passer perfekt til h østen og vinteren! Jeg er veldig glad i glitter og jeg synes å gull glitter passer veldig fint med denne looken.

Jeg starter med Pixi Ultimate Beauty Kit 3rd Edition, Perfect Edit, på øyne for å få litt bronzed look. Deretter tar jeg concealer på halve øyenlokket (half cut crease effekt). Jeg legger en gull øyenskygge fra Pixi palettet over concealeren, og så går jeg inn med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Face & Body Glitter i fargen Gold. For et mer dramatiskt look bruker jeg Eylure, vipper i 117.

Pixi Ultimate Beauty Kit 3rd Edition, Perfect Edit palettet er helt genialt, man har så mange fine øyenskygger, contour farge, tre blush og fire highlightere i et palett!! Jeg brukte det selvf ølgelig til hudsminken også, jeg liker gl øden som blushen og highlighten gir - kjempe forn øyd.

Til slutt da bruker jeg NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Cream Lipstick i fargen Club Hopper, så utrolig fin farge og jeg synes å dette er den perfekte h øst leppestiften. Jeg liker også å bruke m ørke leppestifter til hverdags looks selv om jeg ikke har på meg øyenskygge, begge ser fantastisk ut uansett!

xxx Sandra Sif