Hva skal du ønske deg til jul?

27.11.2017

Hva skal man ønske seg til jul i år? Vi har samlet våre beste beauty royals julegavetips!

Visste du forresten at du selv kan lage en Ønskeliste hos oss? Del med nære og kjære eller med oss på, 11@eleven.no for å synes på vår side, sammen med en liten tekst om hvorfor du ønsker deg produktene.

Gunn Celine - @trydagbeauty

I år ønsker jeg meg, NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Cream Vault, Jeg ønsker meg denne fordi det er utrolig gode liquid lipsticks og det er så mange forskjellige farger å velge mellom! Perfekt å gi en sminkeelsker til jul!

Kine- @makeupkine

I år står denne h øyt på ønskelisten, By Terry Sun Designer Palette 2017. Dette er et palett jeg lenge har sett på. Det har et utrolig fint design, og fargene ser fantastisk fine ut sammen. Jeg vil tro denne vil varme opp ansiktet mitt veldig fint og det er et sånt produkt jeg mangler. Dette er en veldig fin julegave å ønske seg for en makeup entusiast! Jeg har h ørt veldig mye fint om det og har lenge hatt lyst til å pr øve det.

G øril @makeupby_skeide

I år er det mange ting på ønskelisten min, men denne har eg nettopp kj øpt selv, NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Foundation og eg er soooo forn øygd! vart ein favoritt allerede etter f ørste gang! vil ha den i lysere og m ørkere farger so eg kan bruke den til og highlighte og contoure ansikte mitt .

Nora Widal - @nwidal

Jeg har lenge siklet etter Swiss Clinic Skin Renewal Gift Set, som jeg har h ørt mye bra tilbakemeldinger om. Nå som vi går inn i vintermånedene sliter jeg automatisk mye mer med utslett, eksem, t ørr hud og kviser og med en voksende gravidmage vil nok strekkmerker og andre kjedelige skavanker oppstå etterhvert, så dette produktet står h øyt på ønskelisten min i år!

Marie - @cosmetella

Veldig vanskeleg å skulle velge! Men det må vell bli Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint Foundation. Grunnen til at eg ønsker meg denne er fordi den gir en naturlig glow til ansiktet, dekker godt uten at det ser ut som ein maske, og får huda til å sjå ut som om den er photoshoppa. Luksus på flaske! Du kan bruke små mengde og få ein naturlig look som kan brukast til kvardag eller gå "all out" og bli red carpet ready!

Miriam - @miriamdaah

I år ønsker jeg meg Youngblood Pressed Mineral Rice Powder.! Det er utrolig behagelig og lett på, samtidig som det holder dagen ut. Det er fantastisk til å ha med seg i vesken og fikse litt på sminken utover dagen hvis det trengs. Anbefales !

Sandra - @sandrasiff

I år ønsker jeg meg Yves Saint Laurent All Hours Foundation, jeg har h ørt så utrolig mange bra omtaler om den! Dette er YSL sin nyeste foundation og deres aller f ørste full dekkende foundation, så spennende! All Hours foundationen er vanntett, full dekkende, matt og har bra holdbarhet. Jeg har faktisk aldri pr øvd YSL sine foundations så jeg har veldig lyst på å pr øve denne!

Frida - @byfrida.s

I år ønsker jeg meg sunn hud, og har derfor er denne hudpleierutinen på ønskelisten, Formula 10.0.6 One Smooth Operator Pore Clearing Face Scrub, dette er en face scrub som skal rense dypt i porene og gj øre huden ren og frisk. Det er svært viktig å ta vare på huden sin og en skrubb er aldri feil. Siden jeg ønsker å ta vare på huden ønsker jeg flere steg i hudpleie rutinen for å sikre meg at huden blir ren og frisk. Derfor står også Formula 10.0.6 So Totally Clean Deep Pore Cleanser på ønskelisten. Denne er med på å fjerne siste rest av sminken. Den fjerner altså smuss og overfl ødig fet hud. Spesielt egnet for «problem hud» Formula 10.0.6 Seriously Shine Free Mattifying Oil-Free Moisturizer, Denne ansiktskremen fra samme merket er også på ønskelisten. Etter man har skrubbet og tonet huden er det svært viktig å tilf øre fuktighet til huden. Og det som er supert med disse produktene er at det er gode priser og supre produkter. Jeg har selv testet ut litt av merket, og er strålende forn øyd og kan anbefale og teste ut merket.

Helen - @helenroeberg

Av alle leppeprodukter jeg har så er denne min favoritt! Og mitt beste tips til hva man b ør ønske seg i år, NYX PROFESSIONAL MAKEUP Mattes VS Metals Vault.

Ingvild Adriana - @iadrianamakeup

I år ønsker jeg meg FACE Stockholm Gel Eyeliner, denne kan brukes til alt, sp ør du meg. Jeg har brukt Face Stockholm gel lineren til både bryn, tightlining og på våtlinjen i ettertid. Og den funker helt supert til alle de tingene og tror også du fint kan bruke den som en skygge i ytre v på en dramatisk/ smokey eye. Helt super!

Silje - @siljemidmakeup

Denne står h øyt på ønskelisten, bareMinerals READY Eyeshadow 4.0, i fargen ?The Happy Place' er en av mine jule ønsker i år. Et lite, lett og praktisk palette med fire superfine og n øytrale farger som du kan lage alt fra en lett dag-look, til en fin kveldslook, som for eksempel på julaften eller nyttårsaften. Dette palettet og disse skyggene passer for alle, siden de er så n øytrale og fine- uten å være kjedelig! I tillegg er det et lite palett som er veldig enkelt å dra med seg enten på juleferien eller å ha med seg i vesken hvis det er behov for å piffe opp i sminken i l øpet av dagen!