Intervju med Shlomi!

15.03.2017

Vi lar oss inspirere av Shlomi, makeup artist og fris ør som har jobbet både under New York Fashion Week, og Oslo Fashion week. I 2016 vant han også Fris ørbransjens Spelleman, altså Årets lærling. Vi er imponert! Hvem er denne mannen?

Hvem er Shlomi?

Jeg er originalt fra israel og flyttet til norge når jeg var 24, jeg er nå 38. Når jeg f ørst flyttet til norge jobbet jeg som danser i Carte Blanche, jeg er nå Rehearsal direkt ør der. I tillegg jobber jeg som freelance makeup og hårstylist. Jeg jobbet for Adam og Eva i oslo hvor jeg blant annet har jobbet med merker som Tromborg og NYX.

Hva inspirerte deg til å bli makeup artist?

Som danser, så var det under en jobb på en opera, jeg så hvilken fantastisk jobb makeup artistene gjorde. Alle farge de brukte, kreativitet ja.. Jeg har alltid elsket sminke men da ble jeg virkelig fasinert og tenkte. Dette vil jeg også gj øre!

Hva er det beste med å være makeup artist?

Jeg bare elsker utfordringer! Lage nye looks, kontakten med alle i studio, samspillet! Stå foran ett nytt fjes, lage noe vakkert, spennende, kreativt. Se det du har i tankene blir virkelighet! Ja jeg bare elsker det!

Hva er det mest spennende du har gjort i yrket så langt?

Det må være New York Fashion Week. Det var toppen, i mitt yrke hvertfall. Det å dra til New York, finne min plass, det pulserende livet, jobbe hardt dag og natt. Og selvklart det å bli året lærling, det var et kjempe sjokk, og jeg ble så utrolig overrasket og glad.

Når vi snakker om spennende ting, Oslo fashion week VS New York Fashion Week?

Begge var en utrolig erfaring, men i forhold til New York så var Oslo veldig avslappet og vi hadde god tid. I New York, måtte jeg kjempe om plassen min, lage en look som vanligvis tar en halvtime, måtte det være klart på fem minutter. Det var rett å slett et adrenalin kick! Fantastisk!

Som makeupartist, hva er din st ørste profesjonelle dr øm?

Vel, jeg elsker å lære bort, så det å få til en youtube kanal er en dr øm som jeg har hatt lenge. Men å medvirke til coveret hos Norske ELLE! Det har jeg også en dr øm om å få gj øre.

Kjendiser du kunne tenke deg å sminke?

Vel min partner elsker Britney Spears! Om dere hadde truffet han, dere hadde blitt overrasket over hvor utrolig mye han elsker henne. Så ja, og gj øre looken hennes hadde vært spennede. Og ikke bare fordi han hadde blir såå glad. Men, ja hun har gjerne kraftig sminkede smokey eyes, og det er noe jeg også liker å gj øre, bare få sette min touch på det! Det hadde vært perfekt!

Nummer 2. En som jeg beundrer og elsker! Det må være Beyonce! Ja jeg går for de st ørste av de st ørste :)

Og for alle oss som ønsker å blir inspirert! Hvor finner vi deg i sosiale medier?

Du finner meg, instagram, facebook, og selvklart youtube hvor jeg har min egen kanal.

Instagram: Shloruimi
Facebook: Shloruimi
Youtube: Shloruimi