MY GLITTERAUTUMN

19.10.2017

Jeg heter Ingvild Adriana og driver instagramprofilen og makeupsnapvloggen @iadrianamakeup Jeg er utdannet Makeupartist og vil gjerne inspirere dere.

Når man snakker om h østmakeup tenker jeg på r ød/burgunder farger, m ørke og lyse brune/copper nyanser og orangegule fargetoner. Jeg gleder meg til hver h øst for da kan makeupen være alt fra glam med/uten glitter, kun en fargenyanse eller kun en winged eyeliner med burgunder lepper. H østlooken kan være enkel å lage. Jeg vil vise hvordan jeg foretrekker en h østlook som passer til alle typer festligheter. Jeg har brukt FACE Stockholm Gel Eyeliner i fargen «Brown» på brynene, noe som funket supert. Denne h østen er det in med litt store bustete bryn så jeg duset det godt ut i starten av brynet for å gj øre det litt bustete og ikke så «hardt». Jeg foretrekker heller å gå «all inn» med produkt på brynene på en slik look. Gel eyelineren er lett å blende og er lett å bygge opp så du kan enten ha en lysebrun tone, eller en m ørkebrun tone som jeg har foretrukket.

For winged eyelineren, våtlinjen og tightliner brukte jeg også FACE Stockholm Gel Eyeliner i fargen Brown. Dette er den perfekte gel eyelineren, for den er lett å jobbe med, har en myk konsistens og sitter som st øpt. For glitter eyelineren som gj ør hele denne looken til en "Glamlook" brukte jeg NYX PROFESSIONAL MAKEUP Face & Body Glitter i fargen «Copper». Dette glitteret er lett å jobbe med, lett å ta bort og ikke minst en pigmentasjon på h øyt nivå. Til leppene brukte jeg litt av hvert. Jeg er veldig glad i å utnytte et produkt å finne flere måter man kan bruke det på. Jeg startet med bareMinerals Statement Matte Liquid Lipcolor i fargen «Naughty». Utrolig fl øyelsmyk konsistens med h øy pigmentasjon og den sitter som st øpt. Kan lett bygges opp fra en lysr ød tone til m ørk r ød/burgunder tone. For å skape en liten «ombre» leppeeffekt brukte jeg litt av FACE Stockholm Gel Eyeliner i fargen «Brown» på ytterkant av leppene og «smudget» dette ut med fingeren.