11 veganske skjønnhetsfavoritter!

22.07.2018

Veganske produkter blir mer og mer populært. Hos oss kan du finne over 1300 veganske skj ønnhetsprodukter, hvor mange av dem har vært favoritter i lang tid. Vi tipser om 11 bestselgende produkter som er helt vegansk!

Pixi Glow Tonic

Denne klassikeren har vært en favoritt fra aller f ørste stund. Glow Tonic påf ører du med en bomullspad og, takket være ginseng og fruktose peeler den huden og fremhever en strålende gl ød. Perfekt for normal, til t ørr, tr øtt og aldrende hud.

the Balm Mary-Lou Manizer

Når vi snakker om gl ød. Denne gullklumpen er utrolig populær, noe som ikke er så rart med tanke på den perfekte gl øden den gir. Dette pudderet har en litt gylden undertone og er perfekt som highlighter. Den har intenst med pigment og litt produkt holder lenge! Påf ør på det h øyeste punktet av kinnbenet, ved brynsbenet og litt på den amorbuen for maksimal gl ød!

Sigma High Cheekbone Highlighter - F03

En perfekt b ørste å bruke for ovennevnt highlighter er F03 fra Sigma. Den har fluffy men samtidig faste b ørstehår som gj ør at den er perfekt for å påf øre highlighter med, uansett om du velger pudder eller kremform.

bareMinerals Original SPF 15 Foundation

Dette foundationen er perfekt for deg som ønsker dekning og en naturlig finish uten at det f øles tungt på huden. bareMinerals Original SPF15 Foundation er en pudderfoundation laget av 100% mineraler og passer for alle hudtyper, selv de mest sensitive. Den har også SPF 15 som beskytter huden!

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion

For deg som vil ha solkysset hud, denne nydelige gel-lotionen må du bare teste! Den påf øres som en vanlig fuktighetskrem, men husk å vaske hendene dine etterpå og unngå kontakt med klær til den er absorbert! Den gir deg en gylden brunfarge innen 4-8 timer.

Holika Holika Aloe 92% Shower Gel

Når vi snakker om kroppsprodukter. Denne freshe, avkj ølende dusjgelen er beriket med 92% fermentert aloe vera, noe som gj ør at den er egnet for alle hudtyper, men er spesielt god for deg som blir t ørr/irritert i huden. Samtidig som den renser huden hjelper den med å pleie og tilf øre fuktighet.

Lumene VALO Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence

Vi må ikke glemme Lumene`s glow booster! Denne deilige essensen inneholder blant annet vitamin C, takket være den antioksidantrike nordiske molten som bidrar til å glatte ut, fukte og gi en strålende glans. Den består også av 89% naturlige ingredienser.

Maria Nila Head & Hair Heal with Ginger Hand Soap

Trioen du bare må ha. Du får både sjampo og balsam fra Maria Nilas Head & Hair-serien som er designet for å forhindre flass og andre problemer med hodebunnen. De rengj ør og pleier håret ditt på en skånsom måte og lukter helt fantastisk! Trion inneholder også en deilig håndsåpe som lukter friskt av fersk ingefær.

NIOD Multi-Molecular Hyaluronic Complex

Fukt, fukt, fukt. Dette serumet er flerdimensjonalt som kombinerer 15 forskjellige former av hyaluronsyre for å gi huden din en fuktighetsgivende effekt. En fuktet hud resulterer i en fyldigere, mykere og jevnere f ølelse!

Lumene LÄHDE Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask

En annen fantastisk fuktighetsbehandling for å booste huden når den f øles t ørr og klam. Lumen`s unike Hydra-teknologi kombinerer syrerikt, rent kildevann med mineralrik nordisk bj ørkvoks for best mulig effekt og resultat. Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask er en sann t ørsteslukker som passer til alle hudtyper og etterlater huden med en jevn, myk og mettet f ølelse, full av sunn gl ød.