5 hårpleieprodukter du må ha på bryllupsdagen

03.05.2018

Vi tipser her om hvordan du får en fin frisyre på bryllupsdagen! Enten du skal til en fris ør eller fikse frisyren din selv med hjelp av en venn, så s ørg for at du har god tid.

Et tips til deg som skal sette opp håret hos fris øren er å være ute i god tid med tidspunktet for både konsultasjon og selve pr øvetimen, helst 6 måneder f ør bryllupet. Hvis du også skal ha hjelp med sminke og påkledning, s ørg for å levere brudekjolen og annet tilbeh ør tidsnok til fris øren.

Pr øvefarg håret ca 6 måneder f ør for å se hvilken nyanse du skal ha på håret. Endelig farging b ør man ta ca 10 dager f ør bryllupsdagen for å unngå ettervekst og fargeflekker.

5 hårpleieprodukter du må ha på bryllupsdagen

Begynn med varmebeskyttelse! S ørg for å beskytte håret ditt når du bruker varmeverkt øy.Uniq One All in One Hair Treatment er et perfekt leave-in produkt som gir beskyttelse mot varme, samtidig som det gir pleie og reduserer frizz.

Bruk rett stylingverkt øy! Vi anbefaler den oppdaterte versjonen av en elsket klassiker, ghd Gold Professional Styler som virkelig gj ør det enkelt for deg å style håret ditt - enten du skal ha det rett eller kr øllete. Den er skånsom mot håret og gir håret en myk, skinnende f ølelse etterpå.

Fliseklemmer! Hvis du skal sette opp håret så garanterer vi at du trenger mengder med fliseklemmer!. Bravehead Professional Hairgrips 51 mm kommer i en smart krukke som inneholder rundt 330 fliseklemmer. Vi vet alle hvordan det er når du pr øver å finne igjen gamle fliseklemmer...

Hold din frisyre på plass med hårspray! Redken Hairsprays Forceful 23 Super Strength Finishing Spray holder frisyren på plass med sin opptil 24 timers fuktresistente formel. Det gir opptil 8 timer fleksibel kontroll og glans samtidig som du reduserer frizz. Og du må jo lukte godt så test en hårparfyme. Balmain Silk Perfume som gir en mild og elegant duft til håret ditt samtidig som du får et glansfullt resultat.