7 enkle frisyrer til 17 mai!

06.05.2018

Festklar på 1,2,3 jeg har laget en video tutorial med 7 enkle frisyrer som du lett får til selv på 17 mai eller andre festdager.

Vask håret, jeg begynner med å vaske håret dagen f ør dette da det blir enklere å style når det ikke er så glatt. Om du er en av de som sliter med at håret ikke holder på noe kr øll eller b ølger så kan det være greit å sjamponere to ganger med en silikonfri sjampo og ikke bruke balsam. Et fantastisk produkt for dette er f.eks Hello Hair som er uten syntetisk parfyme, sulfater, parabener og silikoner.

Varmebeskyttelse, er et must, og hvis du ønsker å ta vare på håret så er det utrolig viktig å investere i en god varmebeskyttende spray, krem, eller mousse. Min favoritt for tiden er Alterna Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant Spray som er en varmebeskyttende spray som beskytterhåret mot varme opptil 220°C !! Den beskytter også mot kjemiske skader. Et vidunderprodukt!

Hårspray , etter du enten har b ølget håret med b ølgetang, laget volum med kreppetang eller Hollywood kr øller med spiraltang, så er det jo viktig med en god hårspray som holder gjennom kvelden. Min favoritt er ghd Style Curl Hold Spray , alle vet jo at GHD er et prima merke hvor du får veldig god kvalitet for prisen. Den er også varmebeskyttende så da er du godt rustet mot termiske skader.

Finn deretter frem kam eller B ørste, Hårstrikk og Hårklemmer. Voila du er klar for å style!