All Red - Helen

16.01.2018

Jeg har gått fra blond til r ødt hår med Revlon Professional!

For å oppnå dette resultatet har jeg blandet Revlon Professional Nutri Color Creme 004 + 400 i en skål. Og ca 1/4 av tuben med 734 sammen med 004 & 400. Da får man en sterk rust oransje farge.

Jeg starter alltid med å dele håret i fire. Jeg tar midtskill helt bak og ned til nakke, og deretter fra øreflipp til øreflipp. Det vil da bli inndelt med et kryss på toppen av hodet. Legg etterveksten f ørst for så å jobbe utover mot tuppene. Her kan man velge å bruke mer 734 i bunnen hvis man vil ha m ørkere bunn og lysere i lengdene, men da burde man bruke to skåler.

Når du er ferdig med å sette fargen i håret kan man nyte en ansiktsmaske mens man venter.

Revlon Nutri Color Creme er mer en kur med farge, det vil si den er uten vannstoff ( hydrogenperoksid) så fargen er midlertidig, og skader ikke håret i det hele tatt. Faktisk tvert imot.

Når du vasker håret kan det være greit å avslutte med en god balsam og skylle i noe kaldere vann. Kaldt vann lukker skjellaget og håret slipper da ikke så masse pigment. Ved å avslutte hårvask med noe kaldt vann vil gj øre at håret ser mer glansfullt ut og at fargen holder lenger. Etter dusjen tok jeg i en "dæsj" Olaplex Hair Perfector No.3 som jeg masserte i lengdene. Jeg lot håret luftt ørke, og vips fikk jeg en helt ny look som ikke skadet håret idet hele tatt

For den r øde makeup looken har jeg brukt;

Sensai Foundation

Anastasia Contour Kit

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Ultimate Shadow Palette i nyansen brights.

Highlighter

Anastasia Dipbrow Pomade, nyanse chocolate.

Jeg begynte med å legge foundation med en fuktig beautyblender, så påf ørte jeg contour med en medium stor pudderkost, jeg bruker alltid god tid til å blende contour i kinnene, jeg bruker også contour rundt nesen, highlight påf ørte jeg med en Fan highlight kost, feks slik som denne Sigma Strobing Fan f42 beregnet til highlight påf øring.

Øyenskygge, her brukte jeg f ørst den gule fargen, så den oransje fargen blandet med den m ørkeste r øde. Her må man bruke en "fluffy" øyenskyggekost gjerne med litt st ørrelse. Jeg brukte sirkulerende bevegelser for å gi flyt i blendingen for å få mykeste mulig overgang. Fargene har nå smeltet sammen til en r ødlig kobber farge.

På leppene brukte jeg faktisk øyenskygge blandet med vaselin. Dette er faktisk et ganske så godt tips om man ikke har matchende leppestift. Da er det veldig viktig å bruke spatula og skrape forsiktig litt pigment over i en liten bolle eller fat med en liten dæsj vaselin. Bland sammen til du får en nyanse lik øyenskyggen. Påf ør på leppene med enten en finger eller leppekost. For en matt effekt som jeg hadde kan du "dabbe" på litt t ørr øyenskygge på der igjen. "Leppestiften" har middels hold så lenge man styrer unna oljete mat.

Jeg bruker en skrå brynskost til å legge dipbrow med, f.eks Duo Brush #12 fra Anastastia Beverly Hills. Jeg begynner med å ramme inn brynene f ør jeg "fargelegger" og jeg begynner med fargelegging ytterst forså å jobbe innover for å få en naturlig gradering av farge. En brynst b ørste vil hjelpe med å blende fargen og hårene for en mer naturlig look. Jeg bruker Anastasia Beverly hills dipbrow pomade i fargen Chocolate. Det skal veldig lite produkt til bruk og den holder veldig veldig godt.