Bli klar til årets festivaler - slik sminker du deg!

14.06.2018

Sommer er festivaltid og da trenger man en makeup som holder fra morgen til kveld slik at man kan ha det kjekt uten å tenke på sminken, uansett vær! Vi gir her våre beste tips om hvordan du legger en superfin makeup som varer festivaltiden ut.

Vi begynner med basen

For at makeupen skal vare fra morgen til kveld så er det viktig å satse på en god base. Begynn å spraye MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ over rent, fuktet ansikt, den gir en beroligende f ølelse og reduserer overskytende talg. Deretter påf ører du din foundation og concealer, f.eks MAC Cosmetics PRO Longwear Concealer som gir bra dekning og sitter lenge, samt Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation SPF 20 som gir en perfekt "usminket" finish med en nydelig gl ød. Fikser basen med NYX PROFESSIONAL MAKEUP HD Studio Photogenic Finishing Powder!

Vi elsker multifunktionelle produkter og The Balm In The Balm of Your Hand Volume 2 er en slik. I denne paletten finner du bronzer, rouge, highlighter og øyenskygge.

Så til øynene

Fra paletten The Balm In The Balm of Your Hand Volume 2 bruk øyenskyggene. Start med "Matt Russo" ved å påf øre i en sirkulære bevegelser ved globallinjen og litt oppover. Deretter påf ører du "Alice Copper" ved kanten av øyet og jobber deg innover. F ølg din øyenform. Lengst inne i øyenkroken så påf ører du "Mary-Lou Manizer".

Så påf ører du eyeliner, vi kan varmt anbefale Estée Lauder Double Wear Infinite Waterproof Eyeliner. Den påf ører du langs med vipperaden i ønsket bredde og lengde.

Været om sommeren er kjent for å være utrolig varierende og historisk sett så har det vært alt fra null grader og sn øfall, til solskinn og + 35 ° C. Noe som er vanlig er at det er noen regnbyger, og selv om vi håper på strålende solskinn, så er det best å være sikker og bruke vannfast sminke. Spesielt tenker vi da på mascaraen, en som er veldig populær er Lancôme Hypnose Doll Eyes Mascara Waterproof som gir nydelig volum og separerer vippene.

Se gjerne til at brynssminken også er vannfast, vi anbefaler IsaDora Precision Brow Pen Waterproof som lar deg lage "strå" og gi definisjon til øyenbrynene dine.

Fiksere, fiksere, fiksere

Det er også veldig viktig å fiksere makeupen og da bruker du MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ igjen! Den fungerer som både primer og fikseringspray!

Ekstra tips: Håret

Et tips er å sette det opp i en dusk eller lage en flette, pynt gjerne med blomster. Hvis du ikke har blomster i nærheten, så er det også fint med et fargerikt sjal, rull det og knyt rundt hodet - voila!