Clarins look vår 2018

15.02.2018

Clarins skuffer aldri når det gjelder vårkolleksjonene, og i år er det ikke noe unntak. Bare se modellbildet for kolleksjonen over - helt fantastisk, ikke sant?

Vi går her gjennom de fantastiske produktene som er en del av Clarins fargerike vårkolleksjon i år. F ørst ute er et produkt som allerede har blitt en favoritt hos dem som har testet ...

Clarins SOS Primer

Clarins SOS Primer har allerede blitt en hit, og det forstår vi. Denne målrettede fargekorrigerende primeren kommer i 6 forskjellige nyanser, slik at du enkelt kan m øte dine spesifikke behov. Den har en forfriskende tekstur som hjelper til med å jevne ut hudtonen, forbereder huden for sminke og gj ør at huden kan puste slik at sminken din holder lenger.

Hvordan kan denne primeren være så fantastisk? Dette har blant annet å gj øre med The High Lumitech Complex som bidrar til å gi visuell korreksjon samtidig som den både lysner og gir huden liv. SOS Primer som bidrar til å fukte huden takket være ekstrakter fra økologisk sj ølinje og Clarins egne Anti-Pollution Complex beskytter din hud mot milj ørettet stress.

Den nyanser som er tilgjengelige er: Universal Light som gir huden gl ød, Rose som gir en energiboost til skinnende hud, Peach reduserer synligheten av m ørke ringer og synlige blodkar, Coral hjelper også å redusere blåtoner som m ørke ringer og ujevne hudpigmentering, Green reduserer r ødhet og Lavendel bidrar til å redusere gule toner som for eksempel forårsakes av luftforurensning. Denne primeren kan brukes alene, blandet med foundation, som en base f ør sminke, samt for selektiv fargekorrigering.

Ny nyanse fra Clarins 4-Colour Eye Shadow

Denne klassiske paletten har fått en s øster, nemlig Lovely Rose som inneholder toner med rosa, r ød og lilla. Disse intense pigmenterte mineralskyggene er snille mot huden rundt øynene, enkel å blande og nyansene er harmonisk sammensatt slik at du enkelt kan blande og matche.

Nye nyanser fra Clarins Instant Light Lip Balm Perfector

Selv denne favoritt har fått to nye nyanser, Candy and Plum. Siden lanseringen i 2015 har denne lette leppebalsamen vært en favoritt i mange håndvesker, dels fordi den har en herlig, s øt smak, men også fordi den gir en vakker lett nyanse, frisk glans og gj ør leppene myke. Ideell til bruk alene eller over leppestift.

Vi synes hele vårkolleksjonen er fantastisk og Clarins har virkelig imponert med nydelige nyanser og funksjoner denne våren.