Eva - "mammatiltreskatter" tester fruktpeeling

25.06.2018

Jeg heter Eva og driver instagramkontoen @mammatiltreskatter.

Jeg har testet SkinPlan Fruit Acid Peeling A.H.A. 20%! SkinPlan er et revolusjonerende hudpleiesystem som i dag benyttes av klinikere i Sverige, Frankrike og Polen. SkinPlan er et unikt konsept basert på over 200 vitenskapelige studier hvor det er hudens nåværende tilstand (ikke hudtype) som avgj ør hvilke hudpleieprodukter man skal bruke.

SkinPlan Fruit Acid Peeling A.H.A. 20%, som er som navnet tilsier er en fruktpeeling, og 20% tilsier at det er en h øy konsentrasjon av fruktsyrer . For deg som ikke er helt kjent med frukt peeling så er det alfa-hydroksysyrer, se etter betegnelsen Aha (Alpha Hydroxy Acid), som f ørst og fremst virker eksfolierende og l øser opp bindingen mellom de d øde hudcellene på hudoverflaten, og stimulerer cellefornyelsen i huden.
Den peelende effekten virker dypt nede i porene og man unngår tette porer og urenheter.

Noe som resulterer i en sunnere, fyldigere og velfungerende hud!

Skinplan Fruit Acid Peeling a.h.a 20%, lover

  • Fjerne d øde hudceller og l øse opp blokkeringer i porene.
  • Balansere talgproduksjonen.
  • Forberede glans
  • Bedre opptak av kommende hudpleie produkter
  • Jevne ut pigmentforstyrrelser
  • Tilf øre fuktighet

Jeg har testet produktet 2 ganger nå i l øpet av en måned. Jeg påf ørte produktet jevnt over ansiktet men unngikk øyeområdet og munnen. Lot det virke i 15 minutter og skyller deretter av med lunkent vann. (Husk på at nå i sommersolen at dette produktet øker f ølsomheten for sol, så etter bruk må du bruke h øy solfaktor!)

Jeg er veldig forn øyd med effekten så langt. Jeg f øler at produktet holder hva det lover, og porene blir mindre, renere, huden f øles glattere og jevnere. Huden f øles hydrert og gl ødfull og alt i alt så f øler jeg meg veldig fresh etter bruk. For deg som ønsker en dyptvirkende peeling så er dette et veldig godt produkt, og spesielt for deg med f ølsom hud som gjerne ikke drar nytte av en ordinær kornpeeling.