Forbered deg til våren som snart er her

07.03.2018

Med tanke på all sn øen som har kommet de siste ukene så vet vi at det f øles som våren er langt langt unna, men vi på eleven er håpl øse og tenker at våren lurer rundt hj ørnet! Vi har fått inn mange morsomme nyheter for våren og tenkte her gå gjennom noen av dem som alle gj ør deg klar i en fart når våren titter frem.

Vår-klar hud!

Se til at huden din er klar for vår med Lumene! Vi har fått inn deres nye serie Harmonia som er skapt for å gi huden pleiende vitaliserende ingredienser og balanse. Den nye serien Harmonia er utformet for å gi huden næring og revitaliserende ingredienser for å gjenopprette balansen. I disse produktene finner du en superfood-sopp og en av de mest potente antioksidanter som er tilgjengelige sammen med mikronæringsstoffer for å gjenopprette hudens harmoni. En serie perfekt for de som ønsker en frisk, fuktet hud med naturlig gl ød!

Lumene HARMONIA Nutri-Recharging Purifying Peat-to-Foam Cleanser er ditt f ørste steg og er et skum som l øser opp fett, smuss og makeup. En dyprengj øring takket være blant annet humussyrer. F ølg på med Lumene HARMONIA Nutri-Recharging Revitalizing Serum som tilf ører huden essensielle næringsstoffer og bidrar til å gjennomrette fuktbalanse. F ølg deretter på med Lumene HARMONIA Nutri-Recharging Skin Saviour Balm som beskytter hudens barriere og forebygger t ørrhet.

1-2 ganger i uken, se til å unne deg selv en avslappende stund med Lumene HARMONIA Nutri-Recharging Purifying Peat Mask som er en tykk paste med jordpartikler som dyptrengj ør, åpner porene og raskt tilbakestiller hudens balanse.


Sheet masks fra Leaders

Du kan aldri ha for mange sheet masker, ikke sant? En sheet mask er ideell å bruke minst en gang om dagen, delvis for å gi huden et boost, men også for å benytte anledningen til å stresse ned og bare slappe av i 20 minutter (eller hvor lenge sheet masken skal være på! ). Vi har nylig fått inn merkevaren Leaders som har sine r øtter i Korea. Leaders Cosmetics ble grunnlagt i 2001 av erfarne kosmetologer, og deres innovative ansiktsmasker ble kjent raskt, takket være deres fantastiske kvalitet.

Leaders har to serier så langt her i Europa, Daily Wonders laget av bomull og 7 Wonders laget av kokos.

Har du sensitiv, f ølsom hud? Ta vare på den med Leaders Oriental Camellia Calming Mask som hjelper til med å redusere irritasjon og reduserer r ødhet. Har du t ørr/utt ørket hud? Da er en fuktighetsboost med Leaders Kalahari Melon Moisturizing Mask helt rett da den inneholder olje fra eksotisk kalaharimelon som styrker hudens barrierefunksjon og låser inn fuktigheten. Behov for anti-alder effekt? Leaders Tundra Cranberry Anti-Aging Mask booster med rett næring til moden for tidlig aldrende hud, n øytraliserer frie radikaler og bidrar til å gj øre fine linjer og rynker mindre fremtredende.

Dette er bare noen av de herlige sheet maskene som Leaders tilbyr. Det finnes noe for alt og alle dine behov. Sjekk ut deres tilbud her!!

Hårstyling i vår!

Det er en herlig kombinasjon av hårstiler som er trendy i år, og mange valgmuligheter er alltid hyggelige! Det handler mye om å være bestemt når det kommer til hårfarge - enten veldig naturlig eller veldig ekstremt. Det handler også om kr øller, utsmykkede fletter og kortere frisyrer. Et innlegg om denne vårens hårtrender kommer, lover vi!

Et veldig populært merket med sin gul-reduserende magi, Fanola, har nylig gitt ut nye hårmasker for å booste ditt fargeglade hår! Maskene kalles fargebomber som kan dels booste din nåværende farge, men som også er perfekt om du vil teste en annen farge men ikke helt t ørr permanent farge. F.eks får du Fanola Oro Therapy 24K Color Mask Chocolate, perfekt for å boost det m ørkebrune håret.Color Mask Intense Copper gir ny gl ød og mer intensiv farge til kobberfarget hår, men man får også flere m ørke nyanser, som Color Mask Fuchsia som er perfekt om du har lyst hår og vil teste å farge håret i en annen farge, eller booste din nåværende rosa tone.

Når vi prater om hårfarge så har Colorista gitt ut nye friske vårfarger, perfekt for deg som vil teste noe nytt. Produktene er "Washout" som innebærer at de har en intensivtoning, men forsvinner etter noen få vask.

Nylig kom også Denimhair som er en m ørkeblå tone som fungerer både for lyst og m ørkt hår, Oceanhair som er en havblå nyasne som passer best i lysere hår, Hotpink är en klar rosa nyanse som også passer best i lysere hår. Greenhair er en herlig m ørkgr ønn som passer godt i mellomlyst hår og Yellowhair som er en nydelig gul nyanse, perfekt for ett lysere hår. Nyansene er for deg som ønsker å teste noe nytt og f øler deg fargeglad denne våren!

Her brukses nyansen Denimhair!


La oss prate makeup

Det har kommet inn massevis av spennende nyheter i disse 10 ukene av 2018. Vi guider deg her gjennom noen av dem!

Vi starter med det innovative makeup- og hudpleiemerket OFRA Cosmetics som vi fikk inn for litt siden. De skilter med over 20 års erfaring i bransjen og er et hyped merket på sosiale medier. Hvorfor? Ikke nok med at hudpleien er fantastisk, makeupen er også utrolig bra!

Sminkeproduktene deres er utrolig pigmentert, så du trenger ikke påf øre mye for å få farge. Et eksempel er deres magiske highlighter OFRA Cosmetics NikkieTutorials Highlighter som er skapt i samarbeid med youtube-profilen Nikkie de Jager. Her trenger man ikke mye for å stråle. En annen favoritt er OFRA Cosmetics Professional Makeup Palette - Must Have Mattes som inneholder 20 h øypigmenterte, pressede matte øyenskygger for alle anledninger. Alle produktene til OFRA's er dessuten 100% veganske!

Beautyblender, alles elskede favoritt makeupverkt øy! Nå har varemerket gitt ut en ny nyanse av deres Oh so omtalte makeupsvamp; Beautyblender chill! Med en herlig nyanse inspirert av havets svale beroligende toner.

the Balm har kommet med en ny soufflélignende foundation, The Balm Even Steven Foundation som gir en silkemyk, luftig base som er rik pigmentert og gir en holdbar og naturlig matt finish. Litt rekker lenge! Husk på å bare påf øre litt da denne foundationen har svært intense pigmenter.

Dette er bare noen av alle nyhetene vi har fått inn. Du kan se dem alle her alle nyheter!