Gavetips til morsdag - Monika tipser

29.01.2018

Nå kan du gravere dine skj ønnhetsprodukter hos eleven.no, og jeg kommer her med mine beste gavetips til mordag med produkter som kan graveres. Hvilken tekst vil du gravere inn?

Gavetips til morsdag

  1. Yves Saint Laurent La Laque Couture, Rose Abstrait Som er en fantastisk fin neglelakk med h øy konsentrasjon av pigment! For den glamor øse looken med en optimal finish. Og viktig for de fleste m ødre, den t ørker fort! Graver den med f.eks "For the pretty days".

  2. Lancôme La Vie Est Belle Florale EdT En Edt som lenge har toppet listen over favoritter. En duft med ikonstatus siden 2012, med en nydelige blomstrende frisk duft som alle elsker. _Graver den med teksten "Min blomst" _

  3. Yves Saint Laurent Poudre Compact Radiance Oppdater mammas sminkeveske med dette elegante pudderet! Som er en selvf ølgelighet for den moderne kvinnen på jakt etter en lett og naturlig finish som varer hele dagen. Det luksuri øse, finmalte pudderet legger seg som et sl ør over huden, jevner ut og matter ned samtidig som det gir huden gl ød. En touch av glamour og stil - C'est magnifique! Graver det med teksten, "My love for you is fixed".

  4. Ralph Lauren Midnight Romance EdP En nydelig duft med fl ørtende dufttoner fra pion, roser, bringebær og vanilje. Graver den med den klassiske teksten, "I Love you".

  5. Lancôme La Palette La Rose Denne rosa alt-i-ett-paletten ble skapt av Lisa Eldridge og inspirert av sesongens mest elegante Paris-trender. 6 pastellfarget øyenskygger, 2 leppenyanser og 1 balm; alt du trenger! I tillegg får du en helt ny dobbeltsidig b ørste for bruk til både øye og leppeprodukter. Husk å rengj øre b ørsten regelmessig for å få de beste resultatene. Graver den med teksten, "Du er min rose".