Helen - tutorial med Yves Saint Laurent Couture Palette Pop Illusion

13.02.2018

Blue Smokey eye look

Jeg har testet den nye vårpaletten fra Yves Saint Laurent Couture Palette Pop Illusion . En superfin palette i en limited edition, (så vil du ha den, så må du forte deg). Den kommer i 5 nyanser i fra dr ømmende blå til lyserosa nyanser. En perfekt vårpalette .

F ørst tok jeg den mellomste blå fargen i Yves Saint Laurent Pop Illusion øyenskygge palette, deretter gikk jeg over med en fluffy øyenskygge kost til blending og la inn den m ørkeste blå, jeg la også m ørkeste blå under øyet for en smoked look.

Så tok jeg Lancôme Teint Idole Ultra Wear Camouflage Concealer og lagde en cut crease, jeg brukte gull skyggen i Pop Illusion palettet over cut creasen f ør jeg blendet inn den m ørkeste blå igjen på sidene for å skape en halo-eye look. Pluss en liten dert av gullskyggen i øyekroken. Jeg brukte L'Oréal Paris Infaillible Eyeliner oppe og nede men uten vinge.

Brynene

Brukte jeg Sigma Angled Brow Brush - E75 for å påf øre Anastasia Dipbrow Pomade, nyanse chocolate, og tilslutt brukte jeg den fantastiske Ciaté Wonderwand Intense 3D Volume Mascara, ingen l øsvipper trengs for denne maskaraen er super til å lage volum!

Fjeset

Jeg brukte en beautyblender til å påf øre Sensai Foundation, så brukte jeg Anastasia Contour Kit til contour.

Leppene

Brukte jeg NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Cream Lipstick i fargen cherry skies .

Så for å få en skikkelig fin wet-look brukte jeg Ciaté Dewy Stix Luminous Highlighting Balm i nyansen glow, over neserygg, hake, kinnben og brynsben. Denne holder hele kvelden og der d ødslekker ut uansett sminkelook. Denne er et must-have.

Håper dere liker looken - @helen.eriksen