Helena Bendiksen - Fanola reddet hårfargen min

25.06.2018

Mitt navn er Helena Bendiksen og jeg har testet Fanola No Yellow Shampoo i samarbeid med eleven.no.

Fanola, tilbyr mengder med ulike fargekorrigerende og fargebevarende produkter og er virkelig verdt å utforske! Men jeg har denne gangen testet No Yellow Shampoo, den har tatt sosiale medier med storm og jeg forstår godt hvorfor.

Den lover - Få bukt med gule og varme toner i lyst hår. Denne n øytraliserende s ølvsjampoen inneholder dype violette pigment og passer perfekt til både deg med naturlig blondt hår til deg med striper eller helt bleket hår. Pigmentene arbeider n øytraliserende mot gule/varme toner og utvikler i stedet en kald og oppfrisket nyanse.

Jeg har farget og bleket håret uendelig mange ganger il øpet av de siste årene. Jeg er jo egentlig m ørkblond. Men ja. De siste 2 årene har jeg forholdt meg til å være blond. Helst ISBLOND, men det krever endel jobb. Og det har ikke vært bra for håret mitt. For når man har brukt lillashampoo fast flere ganger i uken i over 2 år, så sier det seg selv at håret blir litt mer slitt enn det trenger. Å nå som jeg endelig har funnet den PERFEKTE shampooen for mitt hår!

S ølvshampoen jeg nå har blitt helt frelst av, er Fanola. Jeg stripet håret mitt for noen uker tilbake, og det gikk skikkelig skjeis. Da jeg vasket ut stripene, så de orange ut, og jeg tenkte bare at nå ble det fris øren neste, noe jeg IKKE hadde råd til på det tidspunktet. MEN, da hadde jeg allerede fått tilsendt Fanola shampo og hårkur fra Eleven. Å takk gud for det! Jeg lot være å ta av stripehetten, og tok shampon i bare stripene. Jeg lot den virke i 20!! minutter og tenkte at jeg heller ville ha lilla striper enn orange. Men voila, stripene ble AMAZING, og håret og lommeboken var reddet fra fris øren denne gangen også.

Jeg avsluttet med Fanola no yellow mask og lot den virke i 3-5 minutter, men det er ikke n ødvendig for å oppnå et kaldt resultat.

Jeg er SÅ avhenging av å ha en kald tone i håret mitt. Så Fanolaen skal ingen vei!

De kaldeste anbefalinger fra @hbendiksen