Høstnyheter du bare må ha

03.09.2018

H østens nyheter har begynt å trille inn og vi gleder oss til en virkelig spennende h øst! Vi presenterer her noen h østnyheter som allerede har blitt favoritter hos oss.

Pixi Retinol Tonic

Pixi's bestselger Glow Tonic har fått et s øsken i form av en kraftfull toner som absorberer både smuss og urenheter i huden, samtidig som den bidrar til å styrke hudens beskyttende barriere, jevner ut, mykgj ør og virker beroligende. Den inneholder peptider som booster hudens kollagenproduksjon og jasminblomst som både beskytter og balanserer.

Lancôme Fix It Forget It Setting Spray

En virkelig herlig settingspray som med aktive ingredienser forebygger effekten av hudforurensninger samtidig som den holder sminken din på plass hele dagen. Den forblir på huden uansett vær og temperatur, og holder sminke din på plass i opptil 24 timer. Den er beriket med vitamin C, kiwi ekstrakt og moringafr ø for å beskytte mot både forurensende stoffer og frie radikaler, samtidig som den er fuktighetsgivende.

Swiss Clinic Hydrating Self-Tan Pads

Det b ør være enkelt å bruke din brun-uten-sol! Med disse padsene er det veldig enkelt å få en perfekt solkysset hud og gl ød, samtidig som den bidrar til å beskytte huden din og forhindre fortidlig aldring. Disse padsene fukter, pleier og mykgj ør huden din - alt mens du får din skj ønnhetss øvn. I tillegg setter de ikke flekker på klærne eller senget øyet og gir en jevn, strålende brunfarge uten de skadelige effektene fra solen.

Huxley Healing Mask; Keep Calm

Perfekt ansiktsmaske for deg med sliten og stresset hud! Denne ansiktsmasken virker dypt nærende og avslappende, samtidig som den mykgj ør, stimulerer og har en avkj ølende effekt.

bareMinerals Gen Nude Cream Eyeshadow + Primer

Dette to-i-ett-produktet kan brukes alene som en naturlig øyenskygge eller som en base for en jevn påf øring av øyenskygger, slik at de sitter lengre og får en mer intens farge. Den har en lett, kremaktig formel som forvandles til pudder når den påf øres. Den er lett å jobbe med og gir en matt finish med subtil skimmer.