Hvordan pakke til reisen?

25.06.2018

Vi håper og vi håper på en fin sommer her i Norge, men det sikreste er nok (i år igjen) å ta seg en utenlandstur for å sikre seg de etterlengtede d-vitaminene. Men hva skal du pakke med deg i kofferten? Vi går deg våre beste tips.

Vi begynner med hudpleie

S ørg for at du ikke glemmer hudpleie! Den er alltid viktig, og du vil ikke utsette huden din for rengj øring med håndsåpen fra hotellrommet. Pixi Best of Bright Kit er et praktisk sett som inneholder rengj øring, toner og ansiktsmaske i praktiske reisest ørrelser slik at du kan rengj øre, pleie og gi gl ød til huden din samtidig som det ikke tar opp så mye plass i kofferten.

JorgObé White Tea Balancing Cream i 50 ml er optimal å ta med seg i kofferten, det er en multifunksjonell krem som forbedrer hudens fuktighetsbalanse. Du kan bruke den som dagkrem, fuktighetsmaske eller en strukturgivende nattkrem, alt etter hva huden din beh øver. Men ikke glem bort solkrem, du kan lese om hvorfor i vår solkremskole og der anbefaler vi Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 50 som lenge vært en favoritt, som fungerer både for ansikt og kropp, for voksne og for barn, og hvor både emballasje og ingredienser er spesielt utvalgt med respekt for havet. Den har en fuktighetsgivende og lett melkeaktig formel og har SPF 50. For å skjemme bort deg selv mens du er på farten, anbefaler vi at du tar med noen Sheet Masks i kofferten,for eksempel den forfriskende og gl ødgivende Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Strawberry.

Ikke glem kroppen, den trenger også pleie! Dusjgelen på hotellrommet gj ør som regel jobben, men hvis du vil være sikker på at dusjgelen din er av h øy kvalitet så kan vi anbefale Rituals Discovery Mini Shower Foam Set som inneholder fire dusjgeler i praktiske reisest ørrelser. Men viktigst av alt er fuktighetsgivende og solkrem.

Men tenk på om du kun skal ha med deg håndbagasje så må du ha små produkter med deg. Les alt du trenger å vite for å pakke dine skj ønnhetsprodukter med deg i håndbagasjen her.

Ett annet must er ansiktsmist! Glem ikke bort ansiktsmisten, den er fantastisk å ha for å freshe opp og booste huden med fuktighet i l øpet av dagen. En favoritt er Pixi Vitamin Wakeup Mist som kj øler ned og gir huden energi.

Når det kommer til sminken

...så er det fint å legge en lett makeup når det er så varmt ute. Derfor anbefaler vi å starte med fuktighetsgivende og utjevnende Pixi H2O SkinTint som er vannfast, en herlig bronzer f.eks the Balm Bahama Mama Bronzer, en fin highlighter som rms beauty Living Luminizer, en fresh lipgloss som Clarins Instant Light Natural Lip Perfector i nyansen Candy Shimmer og en vannfast mascara som gir mye volum som Lancôme Hypnose Doll Eyes Mascara Waterproof.

Gi håret ditt de beste forutsetningene

På hoteller finner du vanligvis sjampo og balsam, men de pleier virkelig ikke å være bra, men dette kommer selvf ølgelig ann på hotellet! Vi tipser derfor om Maria Nila's sjampo og balsam i reisest ørrelse (100ml) som er perfekt å ha med seg på reisen. Har du langt hår så ikke glem hårstrikk!

Skal jeg pakken ned en stor parfyme?

Parfyme er sjelden praktisk å bære med seg på reisen, delvis fordi de kan være veldig store og ta mye plass, men også fordi de fleste er laget av glass og blir lett ødelagt. Vi anbefaler derfor enten å kj øpe en rollerball, for eksempel Calvin Klein CK2 EdT Rollerball som er en nydelig unisex duft, som er liten i st ørrelsen og praktisk og ha med seg i håndvesken, eller du kan kj øpe påfyllbare flasker og helle på din egen favorittparfyme.