No-makeup makeup look på 15 minutter

13.08.2018

Vi har sett litt på h østens trender, nå sm sommeren går mot slutten og tenkte i de kommende innleggene å guide deg gjennom noen av de trendene vi tror vi vil se mye av denne h østen. I dette innlegget går vi gjennom en look som har vært trendy f ør, og som fortsetter inn i h østen: no-makeup makeuplook med mye gl ød. Det vil si at du skal se usminket ut med en fresh naturlig gl ød. Nedenfor viser Ingrid deg hvordan du lager denne looken på 15 raske minutter, steg for steg!

Alt begynner med en god hudpleierutine

Et naturlig og gl ødfull look starter med en velstelt hud, som oppnås gjennom en god hudpleierutine. Ingrid starter dagen med FOREO Day Cleanser, en kremaktig rens som Ingrid masserer på fuktig hud og jobber opp til et herlig skum. Masser i sirkulære bevegelser og skyll deretter grundig. T ørk ansiktet med et håndkle.

Ingrid påf ører deretter Cremorlab T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence på en bomullspad som hun f ører over ansiktet. Dette er Cremorlabs absolutte bestselger og har oppnådd kultstatus i K-Beauty verden. Den tilf ører fuktighet, gjenoppretter fuktighetsbalansen, reduserer synligheten av porene og fine linjer, samt bidrar til en jevnere hudtone.

Over til serum, her booster hun huden med fukt ved hjelp av NIOD Multi-Molecular Hyaluronic Complex. Dette er et serum som er veldig drygt i bruk, så påf øre lite om gangen, og det inneholder 15 ulike former av hyaluronsyre, for en jevn og myk hud.

Sist men ikke minst, ansiktskrem. Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cream er den som Ingrid bruker, som er en aktiv, målrettet anti-age krem som fokuserer på å redusere synligheten av linjer og rynker. Den absorberes raskt og fremmer et fastere, mykere og mer gl ødende utseende.

Slik lager du en no-makeup makeup look med sminke

Når du er ferdig med din hudpleierutine så er det tid for booste din look med litt sminke. Ingrid starter med å grunne med den gl ødgivende primeren Clarins SOS Primer i Universal Light og påf ører deretter Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 30 PA++ Gold som er en aktiv BB-krem egnet for både t ørr og kombinert hud. Det gir naturlig dekning, men kan påf øres i lag for mer dekning, den gir huden rikelig med næring samtidig som hudens naturlige motstand forbedres. Den gir gl ød og jevner ut hudtonen, i tillegg til at den beskytter mot soles SPF 30. Ingrid påf ører med en fuktet Beautyblender Bubble.

For å fremheve den solkyssede sommerhuden påf ører Ingrid litt bareMinerals Invisible Bronze i Fair to Light med en stor b ørste, hun bruker deretter Real Techniques Duo-Fiber Face Brush fra Duo-Fiber Collection Limited Edition. Hun påf ører lett med litt bronzer hvor solen naturlig treffer ansiktet (kinnene, pannen og nesen). For litt frisk r ødhet på kinnene bruker Ingrid Clarins Blush Prodige Illuminating Cheek Colour i nyansen Sweet Rose.

For enda litt mer glow - highlighter! Ingrid applicerar Yves Saint Laurent Touche Éclat Glow Shot i nyansen Rose, som hun f ørst påf ører på hånden og deretter på kinnbenas h øydepunkt og nesetippen med beautyblender. Den gir en så fin, naturlig gl ød samtidig som den tilf ører fuktighet til huden.

Det siste trinnet er å redusere u ønsket glans. Her bruker hun Maybelline Master Fix Loose Powder som hon applicerar med Sigma Round Kabuki Brush - F82. Hun påf ører forsiktig l øspudderet med b ørsten, og slår av det overfl ødige og dytter den deretter på områder hvor hun lett blir glansfull som f.eks t-sonen (panne, neserygg og hake).

Resultatet blir en naturlig look full av gl ød!