Pakk for helgeturen

19.06.2018

Vår og sommer består ofte av helgeturer både til utlandet og gjerne Norge og Skandinavia. Når du bare skal være borte i noen dager, vil du ikke pakke for mye, og om du skal flyr så er det mange regler å forholde seg til. Vi har samlet våre beste tips om hvordan du best kan pakke til din helgetur!

Skal du fly og ha med deg håndbagasje? Da er det f ørst og fremst viktig å lese godt gjennom reglene for det flyselskapet du skal fly med, da det kan variere fra selskap til selskap. Standarden når det gjelder håndbagasje for flytende skj ønnhetsprodukter, er at det maksimalt må inneholde 100 ml, dvs. det må maksimalt være 100 ml inkludert produktet (ikke 150 ml flaske, med kun 75 ml i, det får du ikke gjennom).

Alle flytende produkter må plasseres i en forseglbar plastpose som inneholder 1 liter. Hvis du ikke har en slik hjemme, vil du vanligvis finne den på sikkerhetskontroll punktet på flyplassen. Et tips er å sette denne plastposen øverst i vesken, slik at du raskt kan finne den fram når det er din tur i sikkerhetskontrollen (da den må plasseres godt synlig og gjerne for seg selv).

Et annet tips er å rulle klærne dine! Ved å rulle bukser og t-skjorter kan du spare litt plass, pluss det holder også klærne dine rynkefri.

Hvilke skj ønnhetsprodukter b ør jeg ha med meg? Dette avhenger selvf ølgelig av hvor du er på vei, men det som er et must, uansett hvor reisemålet ditt er;

Vi begynner med hudpleie og Lancôme Miel en Mousse i 50 ml som er en effektiv rengj øring som fjerner både sminke og urenheter og kommer i praktisk flaskeform som er lett å pakke med seg. Selvf ølgelig trenger huden et boost av vitamin C og der kommer Lumene VALO Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence i 30 ml inn i bildet. For fuktighet anbefaler vi Clarins UV Plus HP Day Screen Multi-Protection SPF 50 i 30 ml så du beskytter huden godt.

Se også til å ha med deg noen sheet masker, f.eks den pleiende og næringsgivende Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Avocado. De tar liten plass og gir huden en boost når du trenger det!

Over til hårpleie! Hvis du skal bo på hotell så er sjampo og balsam sjeldent av god kvalitet. Hvis du ønsker å ta vare på håret på turen, anbefaler vi at du satser på Maria Nilas i reisest ørrelse, f. eks Structure Repair Colour Guard Shampoo og Structure Repair Colour Guard Conditioner som du får i 100 ml-st ørrelse.

Ett tips når du skal ha på deg parfyme er å bruke en rollerball! Praktisk da den påf øres med en kule og den inneholder bare 10 ml, så den holder nok for noen helgeturer pluss den tar liten plass. Michael Kors Wonderlust Rollerball den dufter deilig av mandelmelk, bergamot og rosépepper omfavnet av jasmine sambas, nellik og heliotrope. I basen finner du benzoin, sandeltre og kasjmirtre.

Gj ør reisen lettere for ryggen og s ørg for at du har en bag med hjul eller en ryggsekk. På den måten er du snill mot ryggen din og det f øles ikke så tungt.