Slik får du en naturlig look til dine bryn.

23.08.2018

Vi har tidligere nevnt at vi har tittet på h østenstrender, spesielt fra catwalks, og vil gi deg noen tips om noen trender vi tror vi vil se mer av denne h østen. Dette innlegget handler om naturligebryn noe vi har sett tidligere i år, og en trend som ser ut til å f ølge oss denne h østen. Ingrid viser nedenfor hvordan hun fikser brynene så naturlig som mulig!

Ingrids beste tips for en fyldig naturlig brynslook

"Mitt tips for å få så fyldige bryn som mulig er å slutte å plukke og begynne å spare(om mulig)! Jeg sluttet å plukke brynene min for over et år siden, jeg tok bare dem som vokste langt unna hvor de egentlig skal være. Men det er også bra å bruke et brynsserum. F.eks Lashfood Browfood Natural Eyebrow Enhancer. Jeg fyller også i de sparsomme partiene med en penn og fikserer dem med litt gjennomsiktig brynsgel."

Ingrids brynsrutine
Ingrid begynner med å b ørste brynen med Sigma Brow & Lash Brush - E80. Deretter fyller hun i hvor hun ønsker en fyldigere look med Anastasia Brow Wiz Skinny Brow Pencil i nyansen Ebony. Hun er lett på hånden når hun fyller i for å få en naturlig look.

Til slutte bruker hun NYX PROFESSIONAL MAKEUP Control Freak Eyebrow Gel som er en gjennomsiktig brynsgel for å fiksere brynene, slik at de forblir på sin plass hele dagen.