Slik fikser du festfrisyren med TONI & GUY

02.05.2018

Skal du gifte deg, ferie 17 mai eller annen festdag, men har et lite budsjett? Vi tipser deg her om hvordan du alene eller ved hjelp av venner enkelt lager en elegant håroppsetting selv.

Begynn med å ha håret l øst og kr øll det ved hjelp av ghd Curve Classic Curl Tong. Om du har muligheten, kan du sette opp kr øllene med en hårklemme, men det viktigste er at du lar kr øllene avkj øles en stund, så vent 30-60 minutter f ør du b ørster dem ut.

B ørst deretter forsiktig ut kr øllene og spray dem med saltvannspray TONI&GUY Casual Sea Salt Texturizing Spray, for å få en herlig tekstur i håret.

Ta deretter frem deler av håret lengst frem mot ansiktet og tupper dem lett på undersiden ved å bruke en kam og dra håret i motsatt retning.

F ør dem deretter bakover og snurr dem litt om du ønsker, fest dem gjerne med fliseklemmer. Her velger du selv om du vil at kr øllene skal sitte stramt eller l øst.

Når du har festet ønsket antall kr øller, så kan du påf øre noen dråper med TONI&GUY High Shine Serum Drops for å gi håret litt ekstra glans og spray litt med TONI&GUY Body Amplify Creation Hairspray som siste finish for at håret skal holde seg fint hele kvelden. Som en ekstra touch kan du pynte med en noen fine perler eller annet hårsmykke - det l øfter frisyren.

Voilá! En enkel men elegant frisyre som passer perfekt til bryllupsfesten! Det er en perfekt frisyre for deg som er på budget og skal fikse håret ditt selv. Frisyren passer også godt til deg som gjest!